Знаете ли колко калории изгаряме по време на сън? Дали

...
Знаете ли колко калории изгаряме по време на сън? Дали
Коментари Харесай

Възможно ли е да отслабвате, докато спите

Знаете ли какъв брой калории изгаряме по време на сън? Дали е допустимо да отслабваме, до момента в който спим?
За всяко придвижване или вътрешен развой човешкото тяло изразходва несъмнено количество сила. Мозъчната активност, работата на стомашно-чревния тракт и метаболизма не стопират, даже когато човек спи.
Всяко стесняване на мускул употребява сила, тъй че калориите се губят по време на сън. Освен това доста процеси се задействат през нощта и в случай че те са вярно " подтиквани ", може да увеличите броя на изгорените калории за една нощ.

Любопитни обстоятелства:
Тялото на възрастен човек неподвижен изгаря до 70 калории на час сън. Препоръчителният сън от към 8 часа може да понижи количеството непотребна сила от 480 калории при човек със междинна физика.
Същото количество се изгаря от лека подготовка или елементарен набор от извършения за един час.
Тук, обаче приказваме за здравословен бездънен сън, който не може да бъде реализиран, в случай че:
- пиете кафе и други тонизиращи питиета по-малко от 3 часа преди лягане;
- пиете алкохол и пушите преди лягане;
- приемате медикаменти с диуретичен резултат, които отстраняват водата от тялото, намалявайки тежестта и нарушават етапа на бездънен сън;
- не се придържате към един режим - да лягате и ставате едновременно.

Как да изгорите повече калории, до момента в който спите
Има няколко метода да увеличите разхода на калории по време на сън:
1) Опитайте се да удължите общия брой часове, прекарани в сън. Колкото по-дълго спите, толкоз по-дълго се горят калориите.
2) Пийте преди лягане. Той оказва помощ за ускорение на метаболизма. Ако пиете тази напитка преди лягане, тогава енергийният запас, насъбран денем, ще бъде употребен до най-много. Тайната е, че алкалната основа на чая усилва скоростта на изгаряне на мастните киселини. Мед, любеница, цитрусови плодове, соево мляко също имат сходен резултат.
 Тиквата - идеална за намаляване през есента Тиквата - идеална за намаляване през есента
През есента хората могат да открият един съвършен зарзават за намаляване, споделя Михаил Гинзбург, лекар по медицина, шеф на Самарск...
3) Преди лягане проветрете стаята, прохладата ще накара тялото да изразходва спомагателна сила за личното си отопление.
4) Възползвайте се от тайните на ароматерапията. Има някои аромати, които тонизират работата на стомашно-чревния тракт, само че не провокират вкус, а единствено форсират метаболизма. Лидер измежду тях е миризмата на мента. Може също да употребявате аромати на ванилия, ябълка или банан. Може да започнете вечерта с чаша ментов чай, да продължите с ароматна свещ и да завършите на възглавница с торбичка благоуханен заряд изпод.
5) Противно на множеството препоръки да не ядете преди лягане, хранете се с варени пилешки гърди или пийте чаша кефир. Скромната вечеря през нощта ще подтиква метаболизма ви. Протеинът предизвиква растежа на мускулите, което усилва количеството калории, които изгаряте.
6) Добавете щипка червен или черен пипер към вашата спонтанна мини вечеря. През нощта телесните мазнини ще изгарят по-бързо. Плюс това, пикантната фалшификация може да реши проблеми с отичане на корема, формиране на газове и така нататък
7) Правилното мислене за намаляване, преди лягане е друго дейно средство за справяне с непотребните килограми. Пет минути медитация с визуализация на личното ви изображение в фино и прилепнало тяло в продължение на една седмица, както и осъществяването на дадените рекомендации ще ви разрешат да забележите действителни промени в тялото си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР