Знаете ли какво е общото между Майкъл Джексън, Пола Абдул

...
Знаете ли какво е общото между Майкъл Джексън, Пола Абдул
Коментари Харесай

"Възходът на династията "Лейкърс" - да изиграеш легендата


Знаете ли какво е общото сред Майкъл Джексън, Пола Абдул и Меджик Джонсън?
Обединява ги любовта към именития баскетболен тим " Лос Анжелис Лейкърс ".

" Езерняците " са освен най-легендарният баскетболен тим в историята, с общо 17 шампионски трофеи в НБА. Те са емблематични за целия спорт, същинско поп-културно събитие!

През 80-те години " Лейкърс " построява тим, който играе толкоз атрактивно и дейно, че пленява почитателите по целия свят. В тимът играят Джери Уест, който е изобразен и на познатото лого на НБА, Карийм Абдул-Джабар, Меджик Джонсън, а при започване на новия век Шакил Онийл, Кобе Браянт, Леброн Джеймс.



Но освен звездите в тима носят шампионските трофеи! Най-голямата заслуга е на Джери Бъс – строителния бизнесмен станал притежател на тима през 1979 година Той е главният фактор, с помощта на който NBA излиза от чистата спортна сфера и влиза в шоубизнеса. Слуховете гласят, че даже надминава Хю Хефнър по бохемски метод на живот.

По негово време и мажоретките стартират да носят по този начин оскъдните костюмчета. Първото " Момиче на " Лейкърс " и хореограф на тогавашния състав е не какъв да е, а именитата Пола Абдул. Прословутият първи ред тъкмо до игрището непроменяемо е предназначен за звезди от ранга на Майкъл Джексън и Джак Никълсън, сезонният абонамент за тези места е 200 хиляди $ на място.



Знаменитата история на " Лейкърс " излиза от баскетболното игрище, с цел да я забележим на дребния екран във " Възходът на Династията Лейкърс " по HBO.

В ролята на популярния Джери Бъс ще влезе Джон С. Райли.



" Опитвах се да наподобявам, колкото е допустимо повече като него. Разполагах с несъмнено количество обстоятелства, само че огромна част от живота си той е пазил в загадка. Станал е прочут когато е купил тима и се е показвал много, с цел да виждат " Лейкърс ". След като са станали известни, той е давал може би по едно изявление на година. Най-вече на локални публицисти за положението на тима. С изключение на това, животът му е бил много надалеч от прожекторите. Но в действителност беше доста прелестно да развия някои неща. Да използваш един дребен намек и да го доразвиеш, да стане нещо по-интересно и същинско за кино лентата. Много прелестно беше да играя един толкоз убеден човек, тъй като аз в живота съм малко по-несигурен, задавам въпроси, проучвам изборите си, а Джери минава през света като естествена буря. И беше в действителност прелестно да играя човек, зареден с толкоз доста хъс ", споделя той особено за bTV.



Няма тим без звезда, а достойнството да бъде Меджик Джонсън се пада на младия Куинси Айзея.

" Всеки в Ел Ей има по някоя история с Меджик Джонсън. Гледах и остарели негови изявленията и това доста ми помогнаха да изградя героя си. Просто не ми се тръгваше от снимачната площадка. Исках да дам на героя си опция да диша и да бъде същински. А като виждах по какъв начин играят сътрудниците ми, това също въздейства по какъв начин да изградиш героя си. Екипна работа е ", споделя той.

Джейсън Кларк пък има сложната задача да се превъплъти в Джери Уест.



" Винаги е плашещо, тъй като той е още измежду нас и евентуално няма да се зарадва, че го върша. Но процесът е превъзходен – първо, работихме по външния му вид- в пилотния епизод си играхме със зъбите. Никак не бяха комфортни. И прекомерно бели. Сложиха ми лещи да трансформират синьото на очите ми. И най-после тази перука... Когато искаш да направиш нещо както би трябвало, започваш да се вживяваш. За първи път мисля, че работих извън във вътрешността. Много комплицирани неща е трябвало да преживее Джери, имал е комплекси, той приказва за тях и ние ги демонстрираме. Но беше прелестно да се получават нещата – късче по късче. Аз обичам да се запалвам на снимачната площадка. Давам всичко от себе си и не преставам до момента в който режисьорът не каже " Това е прекомерно " или " Стига толкоз ", аз не спирам ", споделя той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР