Знаете ли как да зареждате телефона си правилно?Независимо дали говорим

...
Знаете ли как да зареждате телефона си правилно?Независимо дали говорим
Коментари Харесай

Как батерията ни да издържа повече - съветите на Motorola

Знаете ли по какъв начин да зареждате телефона си вярно?
Независимо дали приказваме за най-голям, междинен или невисок клас смарт телефони – всички те са изправени пред едно главно предизвикателство – да отговорят на упованията на потребителите за продължен живот на батерията. Съвременните устройства могат да се похвалят с какви ли не налични приложения, функционалности, актуализации, изкуствен интелект, само че истината е, че би трябвало да знаем какво в действителност е главното предопределение на телефоните – да ни свързват със света, а това е невероятно без батерия. Точно по тази причина е значимо да знаете по какъв начин да поддържате вярно заряда на вашето устройство, както и някои тънкости и потребни приложения, които оферират водещи производители.
Избягвайте зареждането на телефона си до 100%
Може би ще се изненадате, че зареждането до заветните 100% е зложелател на батерията, изключително в случай че е била доста или изцяло изтощена. Не допускайте привършване на заряда до дъно. Най-добре е да го поддържате на ниво сред 45% и 75%, и да зареждате постоянно и за малко. Както цялостният, по този начин и ниският заряд на батерията лимитират потенциала ѝ на работа и виталния ѝ цикъл.    
Спрете ненужните трептения и вести
В доста моменти позвъняването с осцилация, както и приемането на разнообразни по значимост вести, е неизбежно, изключително когато е належащо да изключите звука на смарт телефона си. За жал, даже единствено една от тези две варианти да е включена, унищожаването на батерията е в действие. Затова е целесъобразно да деактивирате непотребните трептения – на клавиатурата, дублирането със звънене при входящо повикване и така нататък, както и ненужните известия.
Яркостта на екрана редуцира заряда още в ранните часове на деня
Високата бляскавост на екрана унищожава батерията с мудни, само че сигурни темпове. Независимо дали е настроена автоматизирано или ръчно, само че ако е на най-много, яркостта на екрана тормози по едно и също време литиево-йонните акумулатори и зрението ви. За предпочитане е да я настроите ръчно на подобаващ за вас % и да ползвате режимите за отбрана на очите през нощта, с цел да можете да се наслаждавате допустимо най-дълго на работата на смарт телефона си. Устройствата на пазара оферират задоволително решения в тази посока. Motorola са нарекли своето “Нощен екран ” – функционалност, която автоматизирано контролира количеството синя светлина в късните часове, с цел да предотврати непотребното напрежение върху очите.
  Изключете всичко, което по този начин или другояче не употребявате
В забързаното всекидневие всеки от нас постоянно си икономисва непотребни придвижвания и непосредствено минава към бутона за заключване на смарт телефона, без значение от обстоятелството, че остават отворени куп приложения.

Работещи във фонов режим обаче, те внезапно понижават часовете, в които умерено и ползотворно можете да употребявате телефона си. Непрестанното търсене на Bluetooth сигнал около ежедневния крос в парка да вземем за пример изразходва запаса от сила, и то незабавно! Следващият провинен за доближаването до ниските проценти на заряда, са Wi-Fi и 4G връзките. Голям % от хората не изключват Wi-Fi, когато не го употребяват и по този начин предизвикват непотребен спад на батерията поради непрестанното търсене на мрежа.
  Производителите на смарт телефони непрестанно търсят способи за възстановяване живота на батерията
Предлагат разнообразни по тип и мощ решения – портативни акумулатори, бързо зареждащи адаптери, както и приложения за икономисване на сила. Макар и комфортни, всички те значат още един ангажимент от страна на потребителите – да ги носи със себе си, да обезпечава заряд за тях и така нататък

Изключение вършат само модулите на Motorola. Те са безжични и чрез улеснена и новаторска технология прибавят забележителен заряд към смарт телефона. Модулите са съвместими с всички модели от z-серията на Motorola. Тя е единствената на пазара, която сполучливо постанова модулната технология преди 3 години.

Устройствата от нея са съвместими със специфичните аксесоари Moto Mods, които прибавят спомагателни функционалности към телефона и го трансформират в напълно ново и друго устройство. Именно модулите, които обезпечават спомагателен заряд на батерията, непрестанно еволюират.


Сега притежателите на moto z смарт телефони от първо, второ и трето потомство могат да се възползват от Moto Turbo Power Pack .
Изключително функционален, модулът предлага спомагателни цели 3490 mAh или казано по-простичко – заряд по-голям от този на множеството модели на пазара. А когато и той бъде привършен, ще са нужни единствено 20 минути, за да  възстановите 50% от потенциала му.



Motorola предлага на своите клиенти в допълнение успокоение за заряда на батерията и улеснение, без да изисква от тях никакво изпитание, с функционалностите Мoto actions . Те съставляват елементарни жестове, които задействат най-често употребяваните функционалности, без да се постанова потребителят даже да допира екрана. Това пести време, сила и прави оперирането с телефона интуитивно и извънредно комфортно.

Така да вземем за пример можете да изключите известията за колкото дълго пожелаете. Трябва единствено да обърнете телефона си с екрана надолу, с цел да активирате режим „ Не ме безпокой “. Изключително потребно, в случай че сте в среща и не желаете да ви прекъсват или пък имате потребност от няколко минути успокоение, с цел да се концентрирате върху това, което вършиме. Или пък да отворите камерата единствено с едно завъртане на китката, вместо да преминавате през общоприетото зареждане на екрана, даже и при заключен екран.
Функцията Moto Екран пък дава опция за обзор на известията ви, без да се постанова да отключвате телефона си
Когато идват нови значими вести, Moto Екран извежда дискретна икона на съответното приложение, която е задоволителна да притегли вниманието ви. При задържане на иконата се появява спомагателна информация за известието, което ви дава опция да прецените дали си коства да хабите сила за него. Буквално. Добрата вест е, че функционалността не се задейства, когато устройството е в джоба или чантата ви, а това сигурно ще спести известни неприятности, както и сила на телефона.
Motorola дава на своите консуматори с една от най-бързите технологии за зареждане на пазара
Благодарение на новаторската TurboPower™ технология устройството е заредено за часове единствено след няколко минути на зарядното. TurboPower™ е цялостна система, основана да реализира допустимо най-високи резултати за най-кратък интервал от време. И най-хубавата вест е, че идва като част от комплекта всички нови Motorola модели.

И най-после, само че не на последно място, са Moto Suggestions – приложение, конфигурирано на най-новите модели Motorola, което дава персонализирани препоръки на потребителите по какъв начин биха могли да спестят батерия най-ефективно, без това да наруши удоволствието и успеваемостта от работата им с устройството.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР