Знаете ли, че с пресата за изправяне на коса всъщност

...
Знаете ли, че с пресата за изправяне на коса всъщност
Коментари Харесай

Как не сме се сещали - 1 преса, а толкова варианти за прически!

Знаете ли, че с пресата за изправяне на коса в действителност можете да я къдрите? Освен това, може да го извършите по доста и най-различни способи благодарение на единствено на една преса!

Ето 8 от тях, които ни демонстрира Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео!

Класически талази

За да се сдобием с класическите талази, първо хващаме кичур коса и минаваме в корена, с цел да загладим. След това слагаме пресата диагонално, завъртаме на 90 градуса и я спускаме надолу, само че не до самия връх на косата - него оставяме прав.

Естествени талази

Още един вид, който наподобява доста естествено. Отново хващаме кичур коса, заглаждаме в корена, а по-късно слагаме пресата диагонално, завъртаме на 90 градуса във вътрешността и изтегляме. На втората една трета от косата завъртаме на открито и изтегляме. При третата и последна част от косата още веднъж завъртаме във вътрешността и изтегляме.

Сладка букла

Хващаме тъничък кичур, който навиваме на кравайче към два пъста. След това притискаме с пресата за 10 секунди.

Дребни вълнички

А ето и една прическа, която със страшна мощ се завръща от 90-те. Сплитаме косата на общоприети плитки от по три кичура. След това минаваме всяка плитка с пресата и за негативно време се снабдявам със ситни вълнички.
 Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот Edna предлага Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот
Африкански къдрички

Ако имате времето, желанието и търпението, можете да си извършите и луксозни африкански къдрички с преса и молив. Внимавайте единствено моливът да е дървен и без покритие, което може да се стопи от горещината на пресата и да аргументи огромни беди. Увийте тъничък кичур към молива, притиснете с преса от всички страни и воала!

Небрежни талази

Напоследък са доста настоящи небрежните талази в косата - като че ли сме си легнали с мокра коса и резултатът на сутринта е Уау! Но можем и да го изимитираме, като увием кичур коса към оста му и притиснем с преса.

Още типове прически, които можете да си извършите с преса за изправяне – вижте във видеото!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР