Знаете ли, че по-голямата част от хората страдат от възпалени

...
Знаете ли, че по-голямата част от хората страдат от възпалени
Коментари Харесай

Подути глезени през лятото? Ето как да се справите

Знаете ли, че по-голямата част от хората страдат от възпалени подути крайници и глезени (и други елементи на тялото) заради прекомерно огромно задържане на вода в телата им? Особено дамите са податливи на това, освен по време на бременност. Големите жеги също могат да повлияят. Така че, в случай че страдате от това, не сте единствени. За благополучие имаме 6 трика за вас, които ще ви оказват помощ да преодтвратите задържането на вода!

Всички тези препоръки са изцяло безвредни за експериментиране в композиция между тях. Някои тела реагират по-добре на единия трик, в сравнение с другия, по тази причина предлагаме да откриете сами кое работи най-добре за вас.

Съвет 1: Пийте доста вода

Звучи малко контрапродуктивно: да се отървете от водата, като пиете вода. Но пиенето на вода е изключително дейно, в случай че желаете да сте сигурни, че ще задържате по-малко от нея. Тялото ви ще бъде по-способно да се отърве от водата и да се „ бори “ против задържането на вода, в случай че се хидратирате добре.
 Жена стартира да яде чесън всеки ден, няма да повярвате какво се случи Жена стартира да яде чесън всеки ден, няма да повярвате какво се случи
 Много хора обичат чесъна. Той не е просто вкусно допълнение към съвсем всяко хранене, само че е и отлично за вашето богатство! Про...

Съвет 2: Накиснете крайници си със сол

Вземете кофа или огромна купа и я напълнете с хладка вода и доста количество сол. Можете да употребявате морска сол, която е по-груба и можете да намерите на всички места в магазините. Поставете подутите си крайници (или други елементи на тялото) в кофата с вода и сол и ги оставете да киснат най-малко половин час. Солта ще изтегли водата от тялото ви. Можете също по този начин да вземете солена вана.

Съвет 3: Втрийте ябълков оцет върху себе си

Купете дребна бутилка ябълков оцет от супермаркета и го разтрийте върху себе си, преди да влезете под душа. Оставете го да попие за малко и по-късно го изплакнете под душа. Подобно на солта, ябълковият оцет извлича вода от тялото ви.

Съвет 4: Повдигнете краката си нагоре
 Никога не правете това с климатика, унищожавате здравето си Никога не правете това с климатика, унищожавате здравето си
През горещите летни дни няма нищо по-хубаво от климатик, който разпръсква отлично студен въздух в целия дом. Когато не понасяте топлота...

Ако имате подути крайници или ръце е добре да ги повдигнете нависоко. По този метод гравитацията ще помогне на водата да излезе от тях. Можете да поставите краката си на възглавница или на маса и когато спите, можете леко да повдигнете края на матрака си.

Съвет 5: Вземете магнезиеви таблетки

Магнезият може да понижи задържането на вода, което го прави чудесно решение против подути елементи на тялото. Можете да си купите таблетки магнезий във всяка аптека, които по-късно да приемате един път или два пъти дневно съгласно описанието на продукта. Магнезий има и в храната ни – в разнообразни количества се открива в: пшеница, фасул, ядки, яйца, кисело мляко, прясно мляко, зеленчукови зеленчуци, риба, постно месо и птици.

Съвет 6: Спортувайте!

Да, това остава едно от най-важните неща, които би трябвало да извършите, в случай че желаете да останете във форма и здрави: спорт. Движението на тялото и изпотяването обезпечава сигурен метод да се отървете от непотребната вода в тялото.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР