Знаете ли, че момичетата могат да накарат мъжете да изпълняват

...
Знаете ли, че момичетата могат да накарат мъжете да изпълняват
Коментари Харесай

Тайните на красотата с изкуствените мигли

Знаете ли, че девойките могат да накарат мъжете да извършват всяко тяхно предпочитание? Питате се, по какъв начин ли? Ами, като пърхат с мигли!

За да извършите това, ще е задоволително да мигате с миглите си, да размахвате къдриците си и да се усмихнете сладко. Разбира се, с цел да станете вълшебница, би трябвало да положите старания да се грижите за себе си. Изкуствените мигли са секрети за хубост, която доста девойки употребяват, с цел да създадат очите си по-изразителни и примамливи. В този случай дамите икономисват часове време. В последна сметка може да забравите за ежедневния грим, серпантина и молив. Но дали всичко е толкоз безпрепятствено?

Тайните за хубост: плюсовете и минусите на изкуствените мигли

Първо, дано поговорим за изгодите от удължаването на миглите.

Предимства на изкуствените мигли

Решете казуса с редките мигли. При доста девойки не оказва помощ, даже и най-обемната серпантина. Това обаче не важи при изкуствените мигли. Само за половин час те трансформират всяка дамата в ориенталска хубавица, карат я да наподобява вяла и секси.
Правилно поддържане и грижа за миглите
Има доста информация за здравето на миглите, само че някои от тях могат да бъдат спорни, защото има толкоз доста легенди за растежа...
Прочети повече
Спестяват време. Ще би трябвало единствено един път да посетите козметичен салон за една сесията по удължение, а на сутринта може да лежите под топло одеяло за по-дълго време.

Дори заран ще изглеждате привлекателно, а младият мъж няма да се изплаши от вас, когато ви види без грим.

Минуси на удължаването на миглите

Не бързайте да бягате при гримьора. В последна сметка всичко има две страни.

Качеството на личните ви мигли става доста по-лошо.
Топ храни за здрави и красиви мигли
Миглите имат конструкция, идентична с тази на косата. Основните им съставни елементи са протеините, по-специално кератинът. В случай на дефицит...
Прочети повече
Когато премахвате изкуствени мигли, вашите лични мигли също падат. В резултат на това ще би трябвало преминете курс на рехабилитация, или да се примирите с обстоятелството, че външният ви тип е потърпевш.

Трябва да внимавате във всичко. Спете встрани или по тил, само че никога с лице във възглавницата. Миглите не би трябвало да допират във възглавницата. Освен това няма да можете да ги докосвате. Дори и нещо да замърси окото ви.

Забравете за средствата за унищожаване на грим.

След 2-3 седмици ще би трябвало да отделите пари и време за промяна.

Може би главният мотив срещу е реакцията на доста мъже към такава изкуствена хубост. Господата избират естествения цвят на косата, гърдите, ноктите и, несъмнено, миглите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР