Знаете ли, че има държави, в които престъпността е толкова

...
Знаете ли, че има държави, в които престъпността е толкова
Коментари Харесай

Най-безопасните държави, №1 е Исландия

Знаете ли, че има страни, в които престъпността е толкоз ниска, че пандизите са съвсем празни, а най-често срещаното закононарушение е кражба на портфейл, да вземем за пример? Е, към този момент знаете! Сега ще ви разкажем за най-сигурните страни в света, които може да посетите тази година.

1. Исландия
На първо място в нашата ранглиста е Исландия. Това е най-безопасната и мирна страна в целия свят за поредна 10-та година. Там няма непрекъсната войска, нито флот, а популацията е едвам към 365 000 души. Е, за сметка на това, Исландия е една от водещите страни във връзка с приходи, работни места и щастливо население.

Нивото на престъпност е толкоз ниско, че даже служителите на реда не носят огнестрелно оръжие със себе си. Вместо това залагат на пикантен спрей и палка. Напрежението, което съществува сред обществените и икономическите съсловия в други страни, в Исландия се счита за нулево.

2. Нова Зеландия
Нова Зеландия заема второ място в ТОП 5 най-безопасни страни в целия свят. Нивото на интернационалните и вътрешни спорове е съвсем нулево, а обществената сигурност е доста висока. Освен това, Нова Зеландия има ужасно опазване на здравето, голям избор от работни места, висок приход и доста висококачествено обучение.

Но, макар ниската престъпност, Нова Зеландия също има своя проблем м- огромна разлика сред богати и небогати. Тоест, жилищата са на доста високи цени и хората, с по-нисък приход, мъчно могат да закупят лично жилище.

3. Португалия
Португалия е една от най-хубавите за живеене страни, защото там престъпността е доста ниска, а качеството на живот – доста високо. Населението на Португалия е към 10 милиона души, като продължава да се усилва, защото това е страна, известна и атрактивна за емигрантите.

Тази страна дава обещание на своите поданици наличен метод на живот, високи приходи, баланс сред професионален и персонален живот, избор от работни места и жилища. Това я прави една от най-достъпните и положителни страни за живеене в Европа.

4. Австрия
Австрия заема 4-то място, което я прави една доста безвредна страна както за живот, по този начин и за туризъм. Доходите са доста високи, а изборът от работни места – огромен. Допълнително, в Австрия елементарно може да намерите налично жилище.

За страдание, общественото напрежение пораства през последните години и се чака Австрия да заеме по-ниска позиция в близкото бъдеще.

5. Дания
Дания е красива страна, която се характеризира с висока степен на политическа непоклатимост, цялостна независимост на медията и приоритет – ценене на човешките права. Освен това, в Дания процентът на престъпност е извънредно невисок, защото държавното управление се стреми към тъждество на приходите. Именно за това, Дания се счита за една от най-щастливите страни в целия свят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР