Знаете ли, че ГКПП „Капитан Андреево“ е най-натовареният граничен пункт

...
Знаете ли, че ГКПП „Капитан Андреево“ е най-натовареният граничен пункт
Коментари Харесай

Херо Мустафа посети ГКПП „Капитан Андреево“


Знаете ли, че Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ е най-натовареният граничен пункт в Европа? Съединените щати поддържат работата на българските управляващи по гарантиране граничната сигурност на България, която е и външна граница на Европейския съюз.
Това оповестиха от посолството на Съединени американски щати.
САЩ и България са отлични сътрудници и си сътрудничат интензивно във връзка с сигурността на границите. Днес дипломат Мустафа посети Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево”, зелената граница на Република България и Тристранния взаимен контактен център за полицейско и митническо съдействие, който е взаимен център сред България, Гърция, Турция, ситуиран на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево”.
Посланик Мустафа и Дъглас Екхард, аташе от Службата за митническа и гранична защита на Съединени американски щати към Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати се срещнаха с основен комисар Ивайло Иванов, основен секретар на Министерството на вътрешните работи, основен комисар Светлан Кичиков, шеф на Главна дирекция "Гранична полиция " и с комисар Деян Моллов, шеф на Регионална дирекция „ Гранична полиция “ - Елхово.
Те разискаха настоящото съдействие и партньорство сред американското посолство в София, Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати, Службата за митническа и гранична защита на Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати и Министерството на вътрешните работи на Република България./Факти

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР