Знаете ли, че алкохолът влияе различно на всеки от представителите

...
Знаете ли, че алкохолът влияе различно на всеки от представителите
Коментари Харесай

Как влияе алкохолът на различните зодии?

Знаете ли, че алкохолът въздейства друго на всеки от представителите на зодиака? Ето на кой по какъв начин му се отразява:

За Овните е изцяло противопоказно да пият. Имат взривоопасен темперамент и високите градуси на алкохолните напитки могат да ги трансфорат в нападателно надъхан човек. Овните най-често пият, с цел да понижат равнищата на напрежението. Алкохолът обаче не взема решение проблемите, а на идващият ден още веднъж се разочароват, този път - от постъпките и изречените думи, позволени в нетрезво положение.

Зодия Телец избира елитните напитки. Представителите на тази зодия рядко трансформират алкохолните си навици. Пиенето за тях е повсеместен обред, чрез който са в положение да се провиснал и да размишляват по въпросите от живота.

Близнаците доста рядко пият сами, само че пък обичат да пият за компания. Трябва да се защищават от несъразмерна приложимост на спиртни питиета, тъй като това може да докара до неприятни за тях обстановки.

Раците нормално обичат да пият. Ако изпият чаша алкохол, това ги подтиква да изпият още и още. На тях алкохолът им работи неприятно, тъй като изпадат в меланхолия и са склонни да се оплакват с часове от своята орис.

Лъвовете не отхвърлят в никакъв случай пиво. Когато пият, те стават егоцентрични и стартират да се хвалят със своите триумфи, а може и да обидят тези, с които дружно пият.

За Девите използването на алкохол е метод да понижат напрежението. Не е значимо за тях дали са с компания или сами, само че стремежът им да се провиснал минава постоянно в запой. Трябва да бъдат деликатни с пиенето.

Везните обезателно би трябвало да имат мярка, тъй като, в случай че пият малко се трансформират в душата на компанията, само че прекалят ли със спиртните питиета се трансформират в песимисти, които непрекъснато мрънкат.

Когато пият, Скорпионите стават открити и се трансформират в доброжелателни хора. Когато обаче пият повече от нужното, стават изцяло неконтролируеми. Алкохолът за тях не е противопоказен, само че единствено с мярка.

Стрелците са фенове на това да тестват разнообразни алкохолни питиета, нормално нямат изявени желания. Пийнат ли - подготвени са на подвизи и на любовни случки, само че следствията от всичко това може да се окажат печални.

Алкохолът оказва помощ на представителите на зодия Козирог да се провиснал. Превръща ги в смели, положителни и енергични хора. Поели по-голямо количество алкохол, стартират да се усещат като свръх индивиди. Когато резултатът отмине, още веднъж се трансформират в себе си.

За Водолеите алкохолът е тип антидепресант. Употребяват го, с цел да трансформират визията си на действителността, само че би трябвало да се научат да разграничават това възприятие от същинския живот.

Рибите елементарно могат да станат подвластни от алкохола. Предоставя им убеденост и сили. Те не се замислят за следствията, а се стремят да обхванат по-големи количества алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР