Знаете какви са съвременните проблеми на Холивуд - там гонят

...
Знаете какви са съвременните проблеми на Холивуд - там гонят
Коментари Харесай

В Холивуд беснеят: Не трябвало да се дават тези роли на бели актьори!

Знаете какви са актуалните проблеми на Холивуд - там гонят равно показване на хора с различна  етническа принадлежност и друга половост. Защото до момента тези хора бяха представяни на екран от прекомерно странни за функциите артисти. Ето някои образци за това:

Скарлет Йохансон в " Дух в ризница "

Във кино лентата от 2017 година Скарлет Йохансон влиза в ролята на Мотоко Кусанаги. Тоест тя влиза в ролята на азиатка, което принуждава и гримьорите да се постараят малко повече. Но времената бяха други. " Сега сигурно не бих приела да вляза в роля на човек от друга раса. Никога повече не желая да вземам участие в нещо толкоз обидно ", сподели по-късно Скарлет, само че през 2020 година тя влезе в ролята на... транссексуален мъж в Tex. 

Виж още: Нина Добрева идва в България до месец: виж къде можеш да срещнеш хубавицата

Бенедикт Къмбърбач в Zoolander 2

Въпреки че има значително небинарни артисти, от екипа избират точно Къмбърбач да играе ролята на небинарен воин. " Мисля, че в през днешния ден в никакъв случай не би се случило нещо сходно ", счита артистът през днешния ден. " Но тогава не мислех, че е проблем ", признава още той.

Еди Редмейн в " Датчанката "

През 2015 година артистът играе ролята на транссекуална жена във кино лентата " Датчанката ". Днес той е остро подложен на критика, че е поел тази роля и горчиво съжалява.

Виж още: Академията се изложи! 5 фрапантни неналичия при номинациите за " Оскар "  

Ема Стоун в " Алоха "

В този филм тя играе героиня, която по принцип е с азиатски генезис. И на Ема Стоун ѝ се наложи да се извинява за това, че е станала част от казуса. 

Джони Деп в " Самотният Рейнджър "

Джони Деп влиза в ролята на индианец, а през днешния ден рецензиите към него за това са безпощадни, тъй като имало задоволително доста артисти с индиански генезис, от които продуцентите на кино лентата да избират. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР