Знаете, че е добре да ограничите захарта в храната си,

...
Знаете, че е добре да ограничите захарта в храната си,
Коментари Харесай

Четири ясни знака, че прекалявате със сладкото

Знаете, че е добре да ограничите захарта в храната си, само че има възможност да консумирате повече захар, в сравнение с си мислите. Ето по какъв начин тялото ви може да ви демонстрира да ограничите приема на захар.


Избиват ви пъпки

Консумацията на прекалено много захар може да аргументи поява на пъпки по кожата ви. Проучване, оповестено в Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, сочи връзката сред храната с високо наличие на захар и акнето. Участниците с умерено до тежко акне оповестяват за по-висок банкет на захар спрямо хората с леко или без акне, оповестява „ The Healthy “.

Чувствате се прекомерно изтощени

Ако ядете храни, цялостни със скрита захар и с явно изчезнали протеини, фибри и мазнини – да речем геврек – може да изпитате следобяд енергиен спад. Може би чувствате мощно главоболие или желаете да си легнете. Балансираната и питателна храна предотвратява рухването на кръвната захар от високо равнище на захар до летаргично ниско.

Колапс от отмалялост след подготовка

Получаването на вярното количество сила в тялото ви е ключът към положителната подготовка. Ако упражненията наподобяват все по-трудни и по-трудни, виновността може да е в храната с високо наличие на захар.

„ Ако повишите кръвната си захар с доста подсладена храна тъкмо преди интензивни извършения, можете да се почувствате доста изтощени по-късно “, споделя Сара Фолта, лекар, помощник в Училището по хранене и политика „ Тъфтс Фридман “. „ Натоварването с прекалено много елементарни захари може да аргументи бърз скок на кръвната захар, последван от бърз спад, което ви кара да се чувствате изтощени по средата на тренировката си “, отбелязва тя.

Никога не сте сити

Защо е толкоз елементарно да посегнеш към следващото парче торта? Храните с високо наличие на захар, само че с ниско наличие на протеини, фибри и други хранителни субстанции не ви карат да се чувствате сити, споделя Фолта. „ Захарта не задейства същите механизми в тялото, които карат тялото ви да се усеща по този начин, като че ли преди малко е яло “, споделя тя. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР