Знаещи от цяла България се събраха в пловдивско заведение за

...
Знаещи от цяла България се събраха в пловдивско заведение за
Коментари Харесай

Знаещи си устроиха битка на умовете в Пловдив

Знаещи от цяла България се събраха в пловдивско заведение за осмото издание на Националния куиз шампионат, проведено от легендите в интелектуалното развлечение QUIZ - Стефан Лозанов и Геoрги Влайков. Те са създатели на Quiz Night Show марка на „ Фантазия без граници “ и от съвсем 12 години оферират на хората „ Знание и Забавление “. За борбата на мозъците в града на тепетата дойдоха 19 тима от 9 града - Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Асеновград, Перник и Стара Загора. Заведението едвам побра участниците, както и голямата порция от познания, с която бяха нагостени всички тимове.

След три часа и 7 кръга с въпроси, познаване на песни, познаване на гласове, филми, видеа с градове, предписания, интериори на здания и тест за бдителност, първенец стана отбор „ Джордис “ от София, последван от „ Лудо младо “ и „ Култура ми, Янко “ - и двата от Пловдив.

Организаторите раздадоха куп награди на ерудираните състезатели. Нивото бе изрично високо и уравновесено, като това бе доказано и от видните  участници в тимовете, сред които Пламен Младенов ( „ Професорът “  в „ Последният печели “), Димо Падалски (многократен победител в „ Минута е доста “), Атанас Атанасов (18 пъти победител в „ Последният печели “), виждаха се още познати лица от „ Последният печели “, „ Стани богат “ и „ Голямото гонене “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР