Знаем колко е важно за настоящите и бъдещи родители, когато

...
Знаем колко е важно за настоящите и бъдещи родители, когато
Коментари Харесай

В подкрепа на настоящи и бъдещи родители

„ Знаем какъв брой е значимо за актуалните и бъдещи родители, когато вършат избори, свързани с децата си, те да са сигурни, че избират най-хубавото - без значение дали става въпрос за артикул или услуга. Затова и ние не вършим компромис с марките и продуктите, които предлагаме, с цел да дават отговор на нашето мото „ Радостта да имаш бебе “ “.

Кои са “Ивентас ”, повече за тях и задачата им ще разберем от изявлението с тях.

Представете вас и вашата компания в няколко фрази?
“Ивентас ” ЕООД е формален вносител на обичани марки на бебета и родители по целия свят като: Philips Avent, Tommee Tippee, Playgro, Tiny Love, Baby Art, Friendly Organic, Philips Sonicare, Micuna, Phil&teds, Mountain Buggy и други Стабилен сътрудник на повече от 900 клиенти на дребно и едро в България. Работим със седем интернационалните, водещи компании в бебешката промишленост. Реализираме спомагателни действия в поддръжка на сегашни и бъдещи родители, в партньорство с над 50 компании в България – водещи експерти, лечебни заведения, медии и други

Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?
Ивентас стартира активност през 1997 година като главен дистрибутор на марка аксесоари за бременността, раждането и по-късно. Екипът ни включва 40 млади, енергични и изобретателни експерти, мощно стимулирани да предложат висок стандарт на обслужване на сътрудници и клиенти. Стремим се да представяме продуктите, които предлагаме по един елементарен и наличен 24/7 метод, което се опитваме да изпълним посредством.
 
Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?
Усилията ни са ориентирани и към даване на спомагателна информация, както продуктова, по този начин и просветителна, благодарение на експерти в онлайн учебни заведения за бременни и излъчвания за млади родители.

С какво се различавате от останалите магазини с артикули за деца?
Освен това, че предлагаме извънредно качествени артикули на водещи интернационалните марки, имаме и чудесно готови чиновници, които съветват и дават правилна и качествена информация.
Актуализираме непрекъснато наличието в онлайн магазина ни, което го прави жив и настоящ, благонадежден указател за портфолиото ни. Постоянно подобряваме навигацията на клиентите в магазина, с цел да е интуитивна, бърза и изчерпателна.
Поддържаме извънредно високо равнище на следпродажбеното и гаранционно обслужване.
 
Какво притегля най-силно децата?
Атрактивни, цветни и занимателни играчки – материали и функционалности, които естествено подтикват сетивата на растящия човек, по друг метод в другите възрасти. Продуктите ни са основани с науката за детското развиване зад тях.
 
В кои магазини / точки на продажба и платформи / бихте желали да влезете онлайн и офлайн?
Офлайн: Търговската ни конструкция е развита и извънредно дейна в цялата страна. Мрежата ни от сътрудници се уголемява непрекъснато – това е развой, който е настоящ към всеки един миг. Участваме интензивно и в индустриални търговски и потребителски национални събития.
  
Онлайн: Към момента напъните ни са съсредоточени в това да развиваме уеб страницата си, тъй че да дава оптимално цялостна и правилна продуктова информация, вести и препоръки, в услуга на нашите клиенти.
 
Какви онлайн маркетингови интензивности имате всеки месец? Подготвяме ежемесечни интензивности на уеб страницата ни и в обществените мрежи с артикули на фокус за стимулиране и подкрепяне на продажбите;Сътрудничим си със профилирани наставнически и медицински медии и отразяваме тези партньорства;Включваме се в благотворителни акции в поддръжка на млади родители, като „ Направи го в този момент “.Реализираме маркетингови акции за реализиране на дълготрайни резултати – стимулиране на продажбите на едро, посредством промоции, игри с награди и други сходни интензивности.

Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието “eCommerce Academy Awards 2022 ”?
Най-важното за един бизнес е да не стопира да се развива интензивно, да се провокира и в този ред на мисли за нас външната оценка е скъпа, тъй като тя ни кара да се променяме и да бъдем все по-добри.
 
Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?
Стриктно съблюдаваме наложените условия за онлайн търговия, лоялни сме във всяко едно отношение както към сътрудниците, по този начин и към клиентите си. При въвеждането на нови правила или актуализиране на остарели, си пожелаваме, те да бъдат използвани в състояние на бързо разрастваща се онлайн търговия, както и съобразени с настоящата икономическа обстановка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР