Знаехте ли, че отслабването има ползи не само до възприятието

...
Знаехте ли, че отслабването има ползи не само до възприятието
Коментари Харесай

По-малко килограми, по-добър секс. Дали?

Знаехте ли, че отслабването има изгоди освен до усещането ви за света и за вас самите, само че и ще покачите градусите на удоволствието в леглото.

Ето по какъв начин се отразяват килограмите на полов живот: когато сте с наднормено тегло или имате няколко кг от горната страна, може да се появят безчет проблеми в полов проект – по-малко издръжливи сте, имате слаби мускули, проблеми с кръвообръщението, както и може да се оплаквате от висок холестерол и диабет . Всички тези фактори обаче се отразяват зле на либидото ви.

Загубата на тегло, упражненията, както и някои позитивни промени като здравословното хранене могат доста да подобрят освен здравето и визията ви, само че и да нагорещят пристрастеностите в спалнята ви. Ето какви ще са изгодите от отслабването за вашия полов живот:

Повече предпочитание

Като отслабнете даже с килограм-два, тялото ви ще се промени и ще стартира да наподобява и да се държи друго. Любовните дръжки ще се стопят, мускулите на краката ви ще се засилят, коремът ви ще бъде по-тонизиран. “Промяната във формата на тялото и размера от време на време може да бъде съпроводен от по-комфортно чувство за тялото, а това води до по-голям комфорт в секса, по-голямо предпочитание да съблечеш облеклата си и по-малко задръжки в леглото ”, споделя доктор клиничният психолог доктор Рамани Дурвасула, създател на книгата You Are Why You Eat .

По-силни сте

Не е значимо дали сте правили безчет лицеви опори и километрични спринтове, даже единствено няколко минути извършения дневно, вие отслабвате, а тялото ви става по-силно. “По-силните мускули значат по-добри придвижвания и баланс, и по този метод има по-малък късмет от рухване или да се нараните ”, споделя Рийд.

Емоционалните изгоди

Не единствено вашето тяло има изгода от загубата на тегло, само че и вашето самочувствие. “Когато се усещаме ужасно в нашето тяло, ние се усещаме по-секси ”, споделя психологът Алексис Конасон. Той добавя, че постоянно хората са разсеяни по време на секс, тъй като се взират в минусите си. Вместо да се притеснявате за това по какъв начин вашия сътрудник вижда тялото ви сега, приемете го такова, каквото е и се оставете на насладата. “Отслабването, в случай че се прави по здравословен метод, постоянно може да свърже хората към телата им – те стават по-внимателни с това, какво одобряват като храна, стават по-активни и са по-наясно със себе си физически ”, споделя доктор Дурвасула.

Повече оргазми

Упражненията може да оказват помощ на вашия тонус и да подобрят кръвообръщението. “Всяко деяние, което усилва притока на кръв към огромните мускулни групи в региона на бедрата, седалището и таза, като йога, бързо вървене или каране на велосипед в продължение на 20 минути три пъти седмично, също ще помогне за по-добрата циркулация на половите органи, което ще усили половото предпочитание ”, споделя доктор Фичек. А с по-добро кръвообръщение, повече оргазми.

Ще горите повече калории

С отслабването и включването на извършения, ще започнете освен да желаете повече секс, само че и да се стараете повече в леглото. А това ще докара до повече изгаряне на калории. Всички знаем, че секса топи сланинки. Една 30-минутна сесия с обичания, да вземем за пример, изгаря до 100 калории.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР