Значими сме и ни уважават когато сме силни, а сме

...
Значими сме и ни уважават когато сме силни, а сме
Коментари Харесай

Филиз Хюсменова зарадва Чернолик. Кандидат-кмет с голямо обещание

" Значими сме и ни почитат когато сме мощни, а сме мощни, когато сме дружно! " С тези думи Филиз Хюсменова, депутат от Движение за права и свободи и зам.-председател на Народното събрание, се обърна към хората, събрали се на конните надпревари в с. Чернолик, община Дулово.

Традиционно конните надпревари се провеждат от Общинския съвет на ДПС-Дулово.

 

Нашата заедност ни дава самочувствие, опция и вероятности, съобщи още Хюсменова.

" Ние, родените и отгледани по тези земи, сме обречени на съгласуваност. Нашите сърца туптят в един темп - ритъмът на доверието и това ни зарежда с сила. Свидно ми е, че сме дружно и се поддържаме, без значение в коя точка на страната се намираме ", показа Хюсменова, която е родена в град Силистра и е била депутат от Силистренски район.

Филиз Хюсменова прикани: „ Така, както сме дружно през днешния ден, дано дружно и на 29 октомври гласуваме за екипа на претендента за кмет от Движение за права и свободи - Невхис Мустафа, и дано с номер 57 в бюлетината променим модела на ръководство в община Дулово. Да превърнем Дулово в европейската община на област Силистра! "

На конните надпревари участваха националният представител и зам.-председател на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, народните представители от Силистренския район - доктор Джевдет Чакъров и Гюнер Ахмед, регионалният ръководител на Движение за права и свободи - Варна Сали Табаков, и други деятели на партията.

Новото начало с Движение за права и свободи не е единствено мото на предизборната акция на Движение за права и свободи, а действителни дейности и политика, съобщи доцент доктор Джевдет Чакъров. Той акцентира, че новото начало е видно на процедура в издигнатия от Движение за права и свободи претендент за кмет на община Дулово инж. Невхис Мустафа, доскорошен ръководител на Общинския съвет в града.

 Село Чернолик е родното място на инж. Мустафа. Тя обаче акцентира, че всички обитаеми места в община Дулово са неин дом и желае ново начало за цялата община.

Ново начало, което да се основава на единението,  заедността и толерантността и на високия професионализъм и екипност в работата за жителите и общината, сподели инж. Мустафа.

На конните надбягвания в с. Чернолик се събраха над 2000 души.

В община Дулово тези надбягвания са традиция, само че в последните години тя е била прекратена.

Затова доцент доктор Джевдет Чакъров и инж. Невхис Мустафа поеха ангажимент пред хората за обновяване на тази традиция и за годишно осъществяване от тук нататък на конните надбягвания.

Сред гостите в село Чернолик през днешния ден още Сали Табаков, регионален ръководител на Движение за права и свободи Варна, госпожа Aя Закир, регионален ръководител на ЖДПС Варна, господин Сезгин Галиб, регионален ръководител на Движение за права и свободи Силистра, претенденти на Движение за права и свободи за кметове и общински съветници в разнообразни обитаеми места в община  Дулово.

Инфо: standartnews.com

Тагове: Aя Закир Сезгин Галиб Филиз Хюсменова Чилик Невхис Мустафа избори Джевдет Чакъров ДПС конни състезания
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР