Зловещи градски легенди, които се базират на действителни случаи …

...
Зловещи градски легенди, които се базират на действителни случаи …
Коментари Харесай

Зловещи градски легенди, които се базират на действителни случаи

Зловещи градски митове, които се базират на действителни случаи … Понякога градските митове се оказват действителни случаи и тогава нещата стават в действителност притеснителни. По-долу Ви представяме няколко градски митове, които са се оказали основани на действителни плашещи случая. Зеленият човек или Чарли без лице Ако отидете до сладкарница на автомагистрала в Западна Пенсилвания и попитате дали са виждали Зеления човек, може да видите разширените очи на изплашени хора. Зеленият човек или Чарли без лице е дългогодишна градска легенда за светещо в зелено свръхестествено създание или дявол, което се скита нощем по пустите пътища.

 Реймънд Робинсън Легендата се основава на действителен човек – Реймънд Робинсън. В младостта си, той е съвсем съдбовно ранен при случай с електричество и изгубва очите си, носа, едното ухо и едната ръка. Кожата му е толкоз мощно развалена, че излъчва чудноват нюанс, откъдето произлиза „ зеленото “ на Зеления човек. Отритнат от обществото, Реймънд вървял нощем по селските пътища на Западна Пенсилвания, тъй като това било единственото време, когато можел да излезе на открито, без да провокира всеобща нервност. Колекционерът Страховитите митове за Колекционерите са за съседи, които вършат ужасяващи неща в своите изби, сходни на подземия. Най-често срещаната легенда за Колекционер е за комшия, който събира елементи от човешки тела и ги съхранява в буркани.



Анатолий Москвин и негова “кукла ” В Русия, градската легенда за Колекционера се трансформира в реалност. Местният съветски историк Анатолий Москвин краде трупове от гробищата на десетки градове източно от Москва. Според полицията, той е изкопал най-малко 29 натрупа и е направил от тях “кукли ”. Безлики женски фигури в натурален размер с платинено руси перуки. Момчето куче Легендата за Момчето куче произлиза от Арканзас. Въпреки, че не включва митологичната Чупакабра, в нея се появява злокобно малко момче, което през детските си години прави безмилостни мъчения и опити върху локални кучета и котки. Историята споделя, че момчето се е свързвало със зли паранормални сили. Това момче е Джералд Флойд Бетис. Той уголемява фамилния дом, с цел да може да прибира повече бездомни кучета и котки, с цел да ги изтезава. Бетис е бил тиранин и във връзка с родителите си. Негов комшия споделя: „ На процедура той ги държеше затворени в горната част на къщата. Казваше, че ги храни, само че единствено когато реши, че е време да ядат. “ Няма доказателства, че Бетис е имал връзка с паранормални сили. Бил е над метър и 90 см висок и е тежал близо 136 кг, което е предписание садистичното му държание още по-ужасяващо за жертвите му. Кропси – същинския Бугимен Легендата за Кропси се развива през 70-те и 80-те години на предишния век, откакто няколко деца от Стейтън Айлънд изчезват. Историята, разказана в документалния филм, озаглавен „ Кропси “, е фокусирана върху страховита фигура вид Бугимен, която краде деца. Режисьорът на „ Кропси “ Джошуа Земан е израснал в Стейтън Айлънд. В гората, намираща се наоколо до Стейтън Айлънд, се намирало Държавното заведение на Уилоубрук за деца с умствени увреждания – институция, известна с неприятните условия на живот. В края на 80-те години на предишния век, полицията залавя Андре Ранд, някогашен чиновник на Държавното заведение на Уилоубрук, който живеел в гората. Той бил наркоман и евентуално окултист. Наричали го Бугимен.



Андре Ранд Въпреки, че в никакъв случай не е упрекван публично за убийствата на деца от Стейтън Айлънд, сега Ранд излежава доживотна присъда за похищение и ликвидиране първа степен, и към момента е основният обвинен за изгубването на деца от региона. Четете още: Скандинавският Драугр – най-ужасните вампири-канибали Мастните вампири Легендата за Мастните вампири има 400-годишна история в Перу. През това време, локалните поданици описват за вампири, които ловуват и се хранят с тлъстината на туристите, и оставят след себе си тела, източени от цялата им лой. Оказва се, че легендата е била същинска от самото начало, като се изключи това, че „ вампирите “ са трафиканти, които отвличат хора и отстраняват мазнините им, с цел да ги продават на черния пазар. Перуанската полиция проверява тази история в продължение на години, а през 2009 година военачалник Еусебио Феликс Мурга, шеф на Криминалното следствие в Перу, афишира, че са разрушили незаконна тайфа, която прави трафик на човешки мазнини. Дъжд от месо Много локални поданици на Орегон са чували тази легенда, която в последна сметка се оказва истина. В реалност е взривен кит, чийто остатъци изхвърчат във въздуха и се посипват от небето. Гледайте видеото.
През 1970 година, на брега на Орегон изплува мъртъв кашалот. Местното ръководство на Орегон смята, че най-хубавият метод за унищожаване на натрупа на кита е да го взривят с динамит. Замръзнала до смърт Легендите за хора, които са замръзнали до гибел и по-късно оживяват, се описват през вековете, само че учените настояват, че това е невероятно от здравна позиция. През 1981 година, в Северна Дакота се случва нещо, което потвърждава, че учените бъркат. Това е невероятната същинска история за младата жена Жан Хилиард, която е открита със замръзнало и твърдо тяло. Тя е била в снежен капан при температура 22 градуса под нулата. Д-р Джордж Сатър, който лекува Жан, споделя: „ Когато дойде в болничното заведение във Фостън, Минесота, кожата й беше прекомерно твърда, с цел да се пробие с подкожна игла. Температурата й беше прекомерно ниска, с цел да се записва на термометър. Лицето й беше пепеляво, а очите – твърди и не реагираха на светлина. Не мога да обясня за какво е жива … “ Хората сенки Градските митове за Хората сенки обгръщат цяла Вселена от злокобен фолклор, разказващ за неразбираеми видения или сенки на хора, които се появяват и бързо изчезват. Не е изненадващо, че хората, които оповестяват за сходни събития, постоянно страдат от бодърствуване или са в положение на сънна парализа. В продължение на години, хиляди хора описват, че се разсънват измежду нощ и виждат по какъв начин върху тях се надвесва сенчеста фигура, или ги следи от някой ъгъл на стаята.



Но, има случаи, които не могат да се препишат на въображението. Във Фукуока, Япония, мъж, който живееше самичък в жилището си, стартира да подозира, че „ нещо друго “ участва там с него, което движи предмети и краде храна. Той взема решение да сложи камери за наблюдаване и те снимат стара жена в дома му. Жената е 58-годишната Тацуко Хорикава, която е бездомна. Тя признава пред полицията, че е живяла в дома на мъжа към година. Тази история не потвърждава, че Хората сенки са същински, само че сигурно може да ви накара да се замислите идващия път, когато повърхностно отхвърлите параноичния боязън, че някой ви следи от сянката в ъгъла.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР