Зловещата история на Санди, Марина и Мая успя да разтърси

...
Зловещата история на Санди, Марина и Мая успя да разтърси
Коментари Харесай

Сузанита плаче за битата Мая

Зловещата история на Санди, Марина и Мая съумя да раздруса радикално Сузанита, научи HotArena.

" Затворих се и ревах, откакто чух оповестените записи, на които се чува по какъв начин бащата ги удря, детето крещи, това са неуместни неща. А още по-абсурдното е, че това не е индивидуален случай, те са доста и никой не взима ограничения ", това показа пред " България Днес " младата изпълнителка, която дава публичност на случая.

От няколко дни в интернет пространството най-обсъжданият живот е този на млада жена, измъчвана от години от мъжа си. Освен нея той бие и двете й дъщери. Покъртителната действителност от живота на Мая съумява да жегне Сузанита, която схваща за ужасите от своя позната.

" Моята позната е съумяла да се свърже с Мая и тя й е споделила следното: " Да създадем подписка за хората, които не могат да дойдат на митинга пред съда. Искам да се вдигне доста звук. Недопустимо е решението на съда да оставя децата уединено с бащата, всички да схванат какви доказателства отхвърлят да одобряват ". Аз приканвам повече хора да се подпишат, с цел да могат да оказват помощ на Мая ", споделя конфликта си с действителностите в България Сузанита.

 Мая се бори за правдивост за себе си и дъщерите си

Мая се бори за правдивост за себе си и дъщерите си

" Винаги се пробвам да оказвам помощ с каквото мога, в тази ситуация не знам какво съответно мога да направя. Публична персона съм и мога да дам публичност ", споделя още Сузи пред вестника. " Чудя се докога хората в България ще поддържат насилници и манипулатори и ще упрекват жертвите в " безотговорност ", като от километри си проличава защо става въпрос ", ядосва се на несправедливостта певицата.

Младата певица постоянно е съпричастна към разнообразни житейски несполуки, само че този път тя споделя, че разказите на насилваната Мая и дъщерите й я предизвика да моли съществено за поддръжка.

" Знам, че всеки желае да постави розовите си очила изключително когато влиза в инстаграм през обедната си отмора и самият той има задоволително проблеми и драми в живота. Знам, че на хората им писна да ги заливат с нещастия в обществените мрежи и да се чудят истина ли са или не. Знам какъв брой сила и нерви изисква да седнеш и да проявиш емпатия за непознат човек, когато на теб персонално обстановката ти е непозната. Знам по какъв начин всяко схващане би пренебрегнало нещо толкоз извънредно ", написа в дълго обръщение дъщерята на Орхан Мурад, която приканва почитателите си да оказват помощ на младата жена и нейните момиченца.

Самата Сузанита е минала през извънредно тежки интервали в живота си, въпреки да е едвам на 18 година Тя признава, че в никакъв случай не е изпадала в обстановки да бъде измъчвана физически, само че във всичките си връзки се е чувствала унизена душевен. Именно това я прави толкоз съпричастна към проблемите на близките. " Искам да ви предизвиквам да се замислите и да отворите очите си за стойностни дела като тази, която споделих в тази толкоз нарцистична онлайн платформа ", изяснява дейностите си певицата.

Сузи признава, че не би прекарала и час в обществените мрежи, в случай че няма персонални дивиденти от това, и зове платформите да се употребяват по предопределение, не за нарцистични лъжливи изявления, а за помощ на хора в потребност. " Много постоянно се възнамерявам и в случай че действително нямах дивиденти (чисто от финансова гледна точка), нямаше и един час да прекарам в тъпия инстаграм, където няма нищо действително и хората нямат никакви проблеми, неналичия и знаят и могат всичко ", приключва апела си Сузанита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР