Злонамерена кампания във Варна. Неизвестни лица разпространяват фалшиви листовки от

...
Злонамерена кампания във Варна. Неизвестни лица разпространяват фалшиви листовки от
Коментари Харесай

Появиха се фалшиви листовки във Варна с призив да не се спазват мерките срещу COVID-19

Злонамерена акция във Варна. Неизвестни лица популяризират подправени листовки от името на Здравното министерство, с които се приканват жителите да не съблюдават ограниченията против разпространяването на COVID-19.

Снимка: btvnovinite.bg

В листовките се твърди, че болест не съществува. Освен това жителите са призовани да не носят маски и да отхвърлят да бъдат тествани за ковид.

Преди ден такива листовки са залепени на съвсем всички търговски обекти по бул. " Владислав Варненчик ".

Снимка: btvnovinite.bg

Има сигнали и за други елементи на града, като на някои от тях стои логото на Община Варна.

От полицията ревизират случая.

Коронавирусът и България Борисов: Обмисляме изключителното състояние да завърши по-рано 10-годишно дете подари спестяванията си на Александровска болница Столична община: Парковете ще продължат да са затворени, в неделя ще се образоват единствено чиновници Експеримент в неделя ще покаже ще отворят ли парковете за разходка 1234 са към този момент случаите на ковид у нас Лекар от Спешната помощ в Пловдив е с позитивна проба за COVID-19 Лекар от болница „ Св. Иван Рилски “: Имаме инфектирани медици, тъй като работим Още две жертви на ковид у нас Министерство на здравеопазването: Маските на открито са наложителни до 13 май „ Галъп Интернешънъл “: Коронавирусът удари приходите на близо половината българи Русенец с астма ще апелира акт за неносене на маска Беглецът с COVID-19 от с. Паничерево оздравя, пратиха го под карантина Фандъкова: Предлагаме отваряне на парковете за родители с дребни деца Изписана жена с ковид се върна назад в болничното заведение Фейк уеб сайтове оферират здравно съоръжение за отбрана от COVID-19 Ученици подариха полагащата им се безвъзмездна храна Вежди Рашидов: Ние сме в биологична война 90 са новите случаи на ковид за последните 24 часа Медицински личен състав от Белодробната болница в София излиза на митинг Светът в търсене на оръжие против COVID-19: Колко близо сме до лекарство?
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 234 46 54 197 Света 2 834 388 5 562 197 412 808 024 Заразени* Нови Починали България 1 234 46 54 Света 2 834 388 5 562 197 412
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР