Злият демон има нужда от нова жертва, в която да

...
Злият демон има нужда от нова жертва, в която да
Коментари Харесай

„Килерът“ избира нов домакин

Злият дявол има потребност от нова жертва, в която да се всели. Кой е избраникът, не пропускайте да видите в новия епизод на във

След завръщането си от „ чистилището “, Николета лишава живота на Зара . Без да подозира кой е същинският палач на хубавицата, двойникът на Мартин упреква Филип за стореното. Междувременно Дени употребява всичките си сили и съживява по-голямата си сестра. Завръщането на Зара от отвъдното изцежда силите на Деница и защитният щит към къщата пада. Кой се възползва от рухването на бариерата и минава оттатък нея, разберете първо във.
 Килерът NOVA
Всички другари са в еуфория от протичащото се, само Николета резервира хладнокръвие. Спокойствието ѝ буди подозрения у Калоян и след диалог с нея той схваща, че „ Килерът “ има нов хазаин. Но кой е той?
 Килерът NOVA-->
Филип, Мартин, Деница, Зара, Калоян и Дамян схващат какво се случва с Ники и вършат всичко по силите си, с цел да я спрат. Техните старания се оказват безуспешни. Междувременно първата фаза от освободителния обред стартира – дълго чаканото слънчево затъмнение.
 Килерът NOVA
Ще се освободи ли Николета от злия дявол или ще отнеме още един живот? Какъв е единственият метод ритуалът да бъде изпълнен, без да се извърши жертвоприношението? Отговорите на тези и доста други въпроси се крият в новия епизод на първо във.

За още вести към, следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР