Златно момиче донесе късмет на българския тенисист Димитър Кузманов в

...
Златно момиче донесе късмет на българския тенисист Димитър Кузманов в
Коментари Харесай

Златно момиче надъхва Мико в Австралия! Гимнастичката го разцелува след първата победа

„ Златно ” момиче донесе шанс на българския тенисист Димитър Кузманов в Австралия! Мико взе първата си победа от шампионат от Големия шлем е Мелбърн пред очите на приятелката си.

Щастливата Християна награби и разцелува Мико още на корта след една от най-важните победи в кариерата му. Красивата някогашна гимнастичка е компактно да обичания си в Австралия, където двамата посрещнаха дружно и Новата година.

Християна очевидно се любува на престоя си в Мелбърн и съумя да си направи вечерна разходка в града. През останалото време тя е на корта, където гледа даже и тренировките на обичания.

За страдание макар нежната поддръжка Кузманов отпадна във втория кръг на квалификациите и се разделя с „ Аустрелиън Оупън “ за тази година. Въпреки това първата му победа в шампионат от Големия Шлем е неоспорим триумф.

 

Кузманов и Християна са публично гаджета oт към една година. Любовта им пламва по време на пандемията и от този момент двамата са неразделни. В началото на връзката си тенисистът и гимнастичката изкачиха дружно връх Шипка и се обясниха в обич един на различен. Връзката с Мико въодушевява бронзовата медалистка от олимпиадата в Токио и за писане стихове. На Нова година Християна разгласява стихотворението си „ Равносметка “, а през предходната година издаде и своя книга.

Двамата с Кузманов обожават да пътуват по света, като едно от най-интересните им пътешествия бе до Мачу Пикчу в Перу. Красавицата пътува дружно с Мико и при множеството шампионати в последните месеци, което несъмнено му носи шанс. Християна пробва по всякакъв начин да оказва помощ в кариерата на тенисиста и е сигурна, че някой ден той ще бъде един от най-хубавите, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР