Златният ни медалист от европейски шампионат в Словения, банскалията Благой

...
Златният ни медалист от европейски шампионат в Словения, банскалията Благой
Коментари Харесай

Златният медалист по биатлон Благой Тодев продава медала си на търг, за да помогне за лечението на медицинската сестра от Банско -Нели!

Златният ни медалист от европейски шампионат в Словения, банскалията Благой Тодев,обяви на търг извоювания от него златен орден, с цел да помогне за лекуването на здравна сестра Нели, която е с онкологично заболяване, предава

Тодев пусна видео известие в профила си във “Фейсбук”, в което декларира: “Преди няколко дни, на 19 януари, станах европейски първенец по биатлон за младежи. Преди старта се помолих и си дадох обещание, че в случай че взема орден ще го продам за идея. Каузата се назовава Нели Гълъбова. Тя е здравна сестра от Банско. Помогнала е на доста хора, за жал е диагностицирана с рак. Има потребност от помощ. Медалът ще бъде продаден на търг и всеки, който желае да наддава за него в мненията под поста ми или да ми написа на персонално известие, а аз от време на време ще качвам информация за най-високата достигната цена досега. Всеки, който желае да подари настрана, може да огледа информацията, която съм оставил за дарителската сметка. Краен период на търга – краят на олимпийските игри – 20 февруари 2022 година. ”: Ето какво още разгласи във Facebook Тодев:

Продавам медала си от Европейското състезание за идея!

Банковата сметка,на която можем да даряваме е:

Първа Инвестиционна Банка

Титуляр на сметката:

Недялка Христосова Гълъбова

IBAN: BG21FINV915010BGN08DFQ

BIC:FINVBGSF

Основание за подаяние:Дарение за Нели

Дарителска сметка в евро:

IBAN:BG67FINV91501017594492

BIC:FINVBGSF

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР