„ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ“ събира 15 песни.Юбилейният албум, който обединява най-големите им

...
„ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ“ събира 15 песни.Юбилейният албум, който обединява най-големите им
Коментари Харесай

Янка Рупкина на 85: „ Юбилеен концерт – ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!”

„ ЗЛАТНИТЕ ПЕСНИ “ събира 15 песни.Юбилейният албум, който сплотява най-големите им шлагери и съкровища от предишното.

Янка Рупкина и Владислав Славов се готвят да показват на публиката първия си дуетен албум, озаглавен " Златните песни ", по време на огромния юбилеен концерт на Янка, който ще се организира на 7 август във Варна. Този концерт е особено събитие, празнувайки богатата музикална кариера на Янка Рупкина, която е известна със своите изключителни гласови качества и тълкования на български национални песни. Съвместният албум на Янка и Владислав Славов ще показа най-обичаните песни на дуета, обогатени с нови аранжименти и звучене. Това ще бъде незабравимо събитие за феновете на българската музика и ще означи значим стадий в кариерата на двамата реализатори.

Във времето на богатата българска музикална история, има двама изключителни актьори, които оставят отпечатък в сърцата на хората - Янка Рупкина и Владислав Славов. И в този момент, в чест на безсмъртни произведения на Янка, те показват " Златните песни " - юбилейният албум, който сплотява най-големите шлагери и съкровища от предишното, поради които те са обожавани.

Този специфичен юбилеен албум е празник за всички фенове на българската национална музика и е самобитно странствуване през времето. В него се срещат две музикални генерации, чиито гласове и мелодии са се трансформирали в обичани на публиката.

Албумът " Златните песни " включва най-емблематичните песни на Янка Рупкина, които са оформили генерации и са били изпълнени с обич и неспокойствие към публиката. Това са музикални шедьоври като " Калиманку Денку ", " Джоре дос ", " Облаче, ле бяло ", " Мари Станку " и доста други, които са станали част от музикалното завещание на България.

Този албум е освен алманах от известни песни, само че и прелестно странствуване във времето, което ни придвижва във вълшебните години на българската национална музика. Той ни напомня магията на предишното и ни подарява с незабравими страсти.

" Златните песни " е респект към Янка Рупкина, чиито гений и музика продължава да вълнува и въодушевява нови генерации. Този албум е самобитна ода на българската музика и нейните безсмъртни гласове.

Билетите за този юбилеен концерт към този момент са в продажба. Този концерт е същинско събитие в историята на българската музика и един паметен метод да се означи 85-годишнината на една от най-големите български музикални митове.
БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН, EPORTAL.BG, ФКЦ, GRABO.BG
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР