Златната Ренета Камберова посети Плевен във връзка с Европейската седмица

...
Златната Ренета Камберова посети Плевен във връзка с Европейската седмица
Коментари Харесай

Златната Ренета Камберова посети Плевен по повод Европейската седмица на спорта



Златната Ренета Камберова посети Плевен по отношение на Европейската седмица на спорта #BeActive. Голямата българска спортистка дойде в града на Панорамата по покана на доктор Денислава Ангелова, ръководител на асоциация " Докосни дъгата ", с която скоро ще започват нов народен спортно-образователен план.
Златното момиче от ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва международна купа, бронз на олимпиадата в Рио 2016 и още купища медали посети тренировки на карате клуб “Спартак-14” с началник Милена Кирниколова и клуба по акробатика с началник Галя Паралийска. Със мощно послание за успехите и загубите в спорта, за фантазиите и медалите, тя съумя да прикове вниманието на децата и да завоюва благосклонностите им.
Визитата на Рени Камберова продължи в ОУ " Климент Охридски " и ОУ " Д-р Петър Берон ". Появата й в двете учебни заведения се трансформира в същински състезателен празник, като директорките Татяна Христова и Ваня Дражева се бяха постарали чудесно с организацията по посрещането на известната спортистка. Малчуганите засипаха Рени с аплодисменти и обятия, а тя от своя страна ги зарадва с доста фотоси и подписи. Знаменитата ни гимнастичка направи проява с лента и топка, като даде опция и на децата да покажат своите умения, давайки им скъпи упътвания и препоръки. Пред възпитаниците на двете плевенски учебни заведения чаровната прелест описа в резюме за своя професионален път в художествената гимнастика и насочи апел към учениците да спортуват и да се хранят здравословно. Рени Камберова не пропусна да подчертае, че спортът ни учи да сме по-добри, толернатни и да си оказваме помощ.

На финала на визитата си в Плевен Ренета Камберова посети подготовка на плувен клуб " Инвиктус ". " Златното момиче " пожела на младите плевенски плувци доста триумфи, както и да слушат постоянно треньорите си, след което изгледа част от заниманието им.

#BeActive е част от общоевропейската политика за поощряване на здравословния начинна живот и се организира за четвърта поредна година в България. Целта на самодейността е да подтиква повече хора да се занимават трайно със спорт и физическа интензивност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР