Златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска грабна победата

...
Златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска грабна победата
Коментари Харесай

Шампионката Албена Ситнилска надви останалите капитани в Игри на волята 5

Златната медалистка в кикбокса и таекуондото Албена Ситнилска сграбчи успеха във втората капитанска борба в сезон 5 на “Игри на волята ”. Тя съумя да завоюва тежкото  състезание и остави безмълвни водачите на Старейшините и Гладиаторите - някогашния футболист Благомир Мастагарков и брокера Цветелин Гешов.

Успехът донесе сериозна алтернатива за шампионката Ситнилска, която трябваше да реши дали да отнесе огън на Амазонките или да избере персонално преимущество, което ѝ подсигурява закуска за целия престой в “Игри на волята ” 5.

Въпреки голямото прелъщение, Ситнилска се потвърди като същински водач и избра да вземе огъня, благодарение на който изискванията за живот на Дивата река ще се подобрят. 

Участниците от племето на Изгубените също се изправиха в тежко състезание в опит да се измъкнат от Чистилището, като се наложи да се борят освен със комплицираните съставни елементи на играта, само че и със суровите метеорологични условия на Арената. След рискова борба в безчовечен условия, Васил Василев съумя да се измъкне от Чистилището и завоюва място в тима на Старейшините, където го очакваше неговия брат Момчил.

На второ място приключи брата на Радостин - Михаил Кръстев, който завоюва имунитет от идния съвет, а последна беше дъщерята на Валентин и фитнес модел - Елена Петрова, която получи два служебни номинационни гласа.  

Присъединяването на Васил към Старейшините носи и един от първите огромни обрати в предаването, тъй като точно той ще би трябвало даотпрати един от синьото племе, който да заеме неговото място на Чистилището. 

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в сряда, 13 септември, от 21:00 часа по NOVA. 

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в официалните , и на „ Игри на волята “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР