Златко Баретата, жената на Пламен Галев и Васил Капланов по

...
Златко Баретата, жената на Пламен Галев и Васил Капланов по
Коментари Харесай

Златко Баретата и Васил Капланов – Каплата сред присъстващите на погребението на Ангел Христов

Златко Баретата, дамата на Пламен Галев и Васил Капланов по прякор Каплата участваха на погребението на Ангел Христов в Дупница, написа

Адвокат Емил Велинов, който защитаваше Галеви по делото за рекет и изнудване и настоящият зам.- кмет на общината Крум Милев.

Опелото на Христов, станал прочут като единия от братя Галеви и търсен от 10 години от Интерпол, стартира в 13.30 часа, а самото заравяне е планувано за 15.30 ч. в стеснен фамилен кръг.

Да се простят с Геле пристигнаха още някогашният кмет на Дупница Атанас Янев, на който двамата Братя Галеви бяха публични съветници и сегашният зам.-председател на Общинския съвет Йонко Гергов, който бе и юрист на Христов по делото с КПКОНПИ.

Златко Баретата резервира безмълвие. Бивш командос обаче бе безапелационен, че Ангел Христов – Геле „ бил погубен ". 

„ Убиха го по класическия метод. Такъв здрав човек по какъв начин ще почине от инфаркт “, споделя някогашният командос, който отхвърли да си каже името, само че сподели карта, че членува в Съюза на българските командоси.

Още през вчерашния ден роднините на умрелия желаеха от община Дупница да запазят паркинга при храма, с цел да се обезпечи потокът от хора и коли, които се чака да дойдат.

Над 15 венеца с цветя и траурни ленти бяха подредени пред църквата, а малко преди да стартира опелото на стълбите ѝ бе обтегнат червен килим.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР