Златка Райкова явно мисли, че тя е повече от всички

...
Златка Райкова явно мисли, че тя е повече от всички
Коментари Харесай

Златка Райкова наглее без маска

Златка Райкова очевидно мисли, че тя е повече от всички останали хора и за нея не важат правила и закони. Красавицата твърдо отхвърля да носи маска на закрито, видя кореспондент на Lupa.bg. Силиконката бе видяна на шопинг в огромен мол, където единствено тя ходеше без наложителното средство, покриващо носа и устата.

" Дала е толкоз пари за джуки и грим, остава и да ги скрие под маска " - разясниха с подбив очевидци.



Златка върви извънредно бързо и е сложна за настигане

Плеймейтката била категорично помолена от защитата на мола да си постави средство, покриващо носа и устата, само че тя не се съобразила с молбата и траяла обиколката си, разнасяйки бацили. По закон пазарджиклийката би трябвало да бъде санкционирана за неспазването противоепидемичните ограничения в страната, само че никой не се осмели да я спре, а и не можеше, тъй като Райкова е в забележителна спортна форма и крачеше много бързо из мола. Бившият й Благо Джизъса единствено може да й завиди на бързата крачка и подвижността й.

" Не можеш да я стигнеш, какъв брой бързо върви " - цъкаха с език сюрпризирани от походката на Златка, която не си купи нищо от мола, само че обиколи няколко определени магазина за облекла и козметика, а след това се насочи към изхода.

Блондинката бе сама, без новото си гадже и без сина си Благой, който най-вероятно бе на детска градина или поверен на грижите на бавачка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР