Златка Райкова вече трудно прикрива наедрялото си коремче. От суеверие

...
Златка Райкова вече трудно прикрива наедрялото си коремче. От суеверие
Коментари Харесай

СНИМКА доказва, че Златка Райкова е бременна

Златка Райкова към този момент мъчно прикрива наедрялото си коремче. От поверие звездата крие, че с Благо Георгиев чакат бебе.

Бремеността обаче не е в положение да откаже Злата и Благо от нощните купони. Или най-малко още не! Наскоро наш кореспондент ги засече да се забавляват в елитна дискотека в Студентски град в компанията на свои другари.

На фотосите се вижда по какъв начин двойката употребява всевъзможни способи да прикрие новината. На единия фотос Благо е поставил ръка пред корема на обичаната си, а на другата са употребявали една от рамите за фотоси на заведението, която скрива издутото под роклята.

Злати притегли вниманието към себе си първо с убийствения съблазън, който лъха от нея, и второ, с наедрялото си коремче. Дори необятната рокля не успяваше да прикрие радостната вест, която бъдещите родители не престават да крият от медиите.

В обществените мрежи Райкова разгласява остарели фотоси, с които залъгва своите почитатели и публицисти, че няма смяна във физиката й. Истината обаче е друга и осведомени издадоха пред нашата медия, че Благо ще стане татко за четвърти път в края на лятото.

Бебето било заченато в Дубай по време на една от сантименталните им почивки след края на " ВИП Брадър " - предаването, което насмалко да разкплати връзките им. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР