Златка Райкова тръгна в контраатака срещу Благой Георгиев. След като

...
Златка Райкова тръгна в контраатака срещу Благой Георгиев. След като
Коментари Харесай

Златка мъсти на Джизъса, мляска се с друг мъж

Златка Райкова потегли в контраофанзива против Благой Георгиев.

След като го спипа в невярност и се разделиха, двамата известно време запазваха безмълвие по тематиката. Нервите на някогашната плеймейтка обаче не устояха и тя реши да линчува обществено Благо. Направи го индиректно, като сподели скандално клипче. На него Златка се целува буйно с език с различен мъж. Мацето държи новия ухажор за ръката, след което го награбва и почва да го мляска.

Това се случва по време на частно празненство, на което участват и други хора. Една от приятелките на Златка разяснява по време на клипа: " Не снимайте, ма ", а друга отвръща: " Ша пра`я к`от си желая, беее... ".

Видеото изрично поставя завършек на подозренията разграничени ли са Благо и Златка. Бившият футболист и русокоската имат общ наследник. Благойчо-джуниър навърши 2 годинки през октомври. Не е ясно кой гледа мъника сега, като Златка е непрекъснато по заведенията в компанията на своите другари гримьори Цецо и Момчил, писа " България Днес ".

Появиха се подозрения дали скандалното клипче не е инсценировка. Според осведомени самата Злати е била гневна на Благой. Поради тази причина тя измислила сценката с целувката, като за задачата е употребила не собствен ухажор, а просто непосредствен другар. Иначе неотдавна се появиха секрети фрагменти, на които се вижда по какъв начин Русата Златка обядва с мъж, разгласен за милионер.

Има подозрения, че Джизъса също има нова половинка до себе си, поради която е настъпил раздорът в връзките му с плеймейтката. " България Днес " към този момент писа, че футболистът от известно време е засичан по заведения за хранене и заведения със знойна хубавица. Папараците ни даже ги снимаха по какъв начин карат колите си един след различен и дружно отиват в столичен хотел.Георгиев не желае и няма желание да се сдобрява със Златка. Той към този момент изтри всичките си общи фотоси с нея в обществените мрежи и спря да я следва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР