Златка Райкова разтърси мрежата с неочаквано разкритие, с което остави

...
Златка Райкова разтърси мрежата с неочаквано разкритие, с което остави
Коментари Харесай

Бомба: Златка Райкова взриви с това разкритие, остави Джизъса безмълвен!

Златка Райкова раздруса мрежата с ненадейно разобличаване, с което остави безгласен някогашния си сътрудник Благой Георгиев. Знаем, че преди броени месеци той се венча за изгората си Полина Спасова, а в този момент е ред и на някогашната му да стори същото.

Златка и Карен Хачатрян оповестиха годежа си, а сватбата е планувана за следващата година. Оказа се и че, макар слуховете, двамата ще имат църковен брак, тъй като Райкова е разтрогнала нейния с Павел Лазаров още преди няколко лета. Павел, както знаем, е актуалният мъж на Преслава.

" Няма никакъв проблем да се омъжа в черква и ще го направя. Можех да го сторя и с Благой, само че не желаех. Никога не съм желала да се бракосъчетавам за него, евентуално, тъй като усещах що за стока е ", разкрива Златка, с което непосредствено удари по мъжкото его на Джизъса.

Нещо повече - Райкова даже споделя, че е имало време, в което футболистът й е предложил да се венчаят, само че тя постоянно е посрещала предложенията му с подигравка. И даже фактът, че са имали към този момент дете, не я е предиздвикал да промени мнението си.

" Ако ще се бракувам, желая да е с концепцията, че е вечно, а не, че всичко ще трае от ден, та до пладне ", споделя плеймейтката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР