Златка Райкова отново изпъкна с…. Заради незнанието или емоционалната си бедност,

...
Златка Райкова отново изпъкна с….
Заради незнанието или емоционалната си бедност,
Коментари Харесай

Златке, Златке!Защо не мислиш за нероденото си бебе


Златка Райкова още веднъж изпъкна с….

Заради незнанието или прочувствената си беднотия, само че плеймейтката откри с какво да се хвали.За да натрие носа на Благо Джизъса, че е ценена и „ добре обслужвана “ Русата се похвали, че ката ден тя  и Карен мачкали чаршафите.И побърза да показа в социалките, че по този начин заздравявали връзката си.

 „ Че какво друга да вършат? На какво друго да се радват, с изключение на един на различен. И когато бяха с Благо Джизъса в Къщата на Големия брат, отново не блеснаха с умствени качества, а се усамотяваха и комай единствено това правеха. Ама каква стана най-после, шавливецът отново я накичи с рога и избяга “, подиграха й се в мрежата.

Както бяхме обилно известени отново от Ресата Златка, тя забременяла единствено два месеца след запознанството им. С гаджето не спрели да вършат опити за бебе и най-после желанието им се случило.

 Златка Райкова, евентуално да смекчи новините към интимния й живот с арменеца, се оплака, че първоначално все й се гадело, чувствала отмалялост и даже пипнала ковид. Но в този момент към този момент била добре и се чувствала великолепно.

„ Няма ли кой да й каже, че в един миг не трябва да интимничи с колегата си?! Толкова ли не може да спре за известно време и вместо за себе си, да намерения за нероденото си бебе “, погнаха я и майките в нета.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР