Златка Райкова не е бременна от новото си гадже. Слуховете

...
Златка Райкова не е бременна от новото си гадже. Слуховете
Коментари Харесай

Златка още обича Благо Джизъса

Златка Райкова не е бременна от новото си гадже. Слуховете за бременността на Златка Райкова се оказаха мощно пресилени. Самата плеймейтка разкри това като се пусна от фитнеса с голо коремче, върху което ясно си личат плочки, само че няма и помен от отичане или повишаване, както се полагаше, в случай че беше в четвъртия месец, написа Марица.

Райкова го направи в отговор на слуховете, че ще ражда от арменеца Карен - новият ѝ мъж.

Близки до нея разкриха също, че освен сега, само че и отсега нататък Златка няма желание да става майка още веднъж. От една страна, защото не желала още веднъж да си скапва фигурата и да търпи гадене и сложна пъргавина девет месеца. А от друга просто, тъй като не била въобще влюбена в арменския си мачо. Харесвала го - да, правили прекрасен секс - да, само че нищо повече.

" Златка обичаше в действителност Благой и още тръпне по него. Каквото и да приказва, това е истината. Опитва се да му натрие носа като всяка една афектирана и гневна жена, а и не може да си помири като го гледа с дребната Полинка от Велинград. Види ли ги и бялото на очите ѝ излиза, разпенва се цялата. Ако нямаше усеща, щеше ли да е по този начин?! ", загатват близки източници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР