Златка Райкова каза да“ на любимия си Карен буквално преди

...
Златка Райкова каза да“ на любимия си Карен буквално преди
Коментари Харесай

Къде ще е сватбата на Златка? 3 ТОП локации, които ще изпратят тържеството на друго ниво

Златка Райкова сподели „ да “ на обичания си Карен безусловно преди часове, а ние не се учудваме доста, тъй като от дълго време плеймейтката твърдеше, че точно Карен е до нея и детето, а от Благо Джийзъса няма и диря. След неповторимото предложение, което видяхме в обществените мрежи, идва моментът да помечтаем и за сватбата, а къде може да е тя – допускаме в този момент:

3 Бурдж Халифа, Дубай

Къде в случай че не в Дубай да се венчае една от най-известните ни плеймейтки. Карен и Златка обожават да пътуват и макар, че много постоянно избират Гърция за първокласните си почивки, за сватбата несъмнено би трябвало да се спрат на нещо по-така. И в случай че Благо избра да се ожени за обичаната си на относително непретенциозно празненство в родния град на булката – Велинград, то Златка може да затвори устата на всички с лъскава женитба в „ Бурж Халифа “ в Дубай – най-високата постройка в света. Там е и най-високият ресторант – At.mosphere, ситуиран на височина 440 м (на 122-я етаж на сградата). Бутилка шампанско в него може да ви излезе до 30 000 дирхама (€7400), което си заслужава за сватбата на годината.

Виж още: Младите лъвчета не си поплюват! Ето какво стана в колата на татко му

2 Софийски разкош

Ако Златка и Карен решат да се омъжат в сърцето на София, сме сигурни, че ще изберат Grand Hotel Millennium Sofia със спиращия дъха Ozone Skybar или лукса на Hyatt Regency Sofia. Двете местоположения станаха мега известни измежду елита у нас, като там постоянно се провеждат събития на международни марки и частни празненства, които впечатляват с разкош и известни посетители. Малко тривиално за Златка, само че нищо не се знае!

Виж още: Естествената хубост ще победи: 18-годишна е новата " Мис Сливен "  

1 По малкия екран!

Златка към този момент един път получи предложение за брак в „ Като две капки вода “ от тогавашния си другар Георги, тъй че не виждаме за какво с обичания й Карен да не се венчаят в някое хитово риалити още веднъж. Предлагаме „ С Рачков всичко е допустимо “ или „ Гласът на България “, тъй като не сме не запомнили любовта на Златка към музиката. Може пък най-после двамата да ни изненадат с нещо много по-интересно, по тази причина тръпнем в очакване и се надяваме сватбата да не е загадка.

Виж още: Като холивудска звезда: Александра Богданска събра всички погледи в Лондон с тази визия 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР