Златка Райкова и изгората й Карен споделят, че видели втората

...
Златка Райкова и изгората й Карен споделят, че видели втората
Коментари Харесай

Предложиха брак на Златка Райкова

Златка Райкова и изгората й Карен споделят, че видели втората чертичка още на втория месец от опитите за бебе. 

Както стана ясно, двамата били доста всеотдайни в устрема си за правоприемник. Златка накара мнозина да й завидят, заявявайки, че интимната непосредственост с Карен е всекидневие, поради обстоятелството, че са дружно от едвам 9 месеца. 

Неотдавна двойката се завърна от Малдивите, където изкараха няколко сантиментални дни. Блондинката се осмелила да пътува, откакто типичните за първите месеци от бременността неразположения поотминали. До преди месец се чувствала доста зле – непрекъснато й се гадело и чувствала отмалялост, на всичкото от горната страна пипнала и ковид, който тотално я довършил.

Припомняме, че тя има и наследник Благой, от футболиста Благой Георгиев. Както към този момент стана ясно Златка и Карен чакат момче. Те показват, че са били готови с имената на бебето, без оглед на пола. Трите мъжки имена всред които ще изберат името на бъдещия си правоприемник, са Самуил, Калоян и Карим. Блондинката няма никакви подозрения, че Карен ще й оказва помощ в грижите за бебето, поради обстоятелството какъв брой е безрезервен в грижите към нея и сина й. 

Когато двамата с Карен пътуват, за Благой се грижат родителите й. Отбелязва, че малчуганът посещава частна детска градина, защото не го приели в държавната. 

Златка разгласи пола на бъдещото бебе по време на непретенциозно празненство. Двойката са възнамерявали сватбата за след появяването на рожбата им на бял свят. 
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР