Златка Райкова дори е пуснала Благой-младши на почивка с баща

...
Златка Райкова дори е пуснала Благой-младши на почивка с баща
Коментари Харесай

Изненадващ обрат в отношенията между Русата Златка и Благо Джизъса

Златка Райкова даже е пуснала Благой-младши на отмора с татко му в хотел във Велинград. Хотелският комплекс в Балканската СПА столица е благосъстоятелност не какъв да е, а на родителите на настоящата жена №4 на Благо Джизъса – Полина. Русата ветеранка измежду плеймейтките последователно схванала, че крамолите с някогашния й не водят до нищо положително. Нещо повече – тя не желала да лимитира контактите на дребния Благо с татко му и държала те да имат постоянна бащино-синовна връзка.

За да се кротне Златка и да не плюе по някогашния си, въпреки че той заслужава това, въздействие оказала връзката на силиконовата русокоска с по-младия арменец Карен. Той е някогашен играч по тенис, само че в този момент не се занимава интензивно със спорт. Младият мъж е на 28 години и няма деца, като клюкарите настояват, че се надявал Златка да му роди правоприемник. Той нямал положително отношение към Благо Джизъса, обаче към сина му се отнасял грижовно като втори татко. Говори се, че Карен се надявал в най-скоро време Златка да му роди дете.

Златка Райкова има учредения да е гневна на Джизъса, тъй като той е напусна, хуквайки по първата млада хубавица, която му е вързала. Плеймейтката била гневна на Благо, само че след това съзнала, че по този начин и по този начин няма да си го върне, само че най-малко може да се опитат да поддържат прилични връзки в името на сина им.

Благо има още 3 деца от две разнообразни дами – две от гимнастичката Христина и един наследник от рускинята Есмер. Наследниците от Христина Благо вижда постоянно, само че не по този начин стои казусът с съветския му правоприемник. Там Есмер е толкоз злопаметна, че е забранила всевъзможни срещи сред татко и наследник.
Източник: „ Уикенд “
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР