Златка Димитрова хич не обича да e сама. През последните

...
Златка Димитрова хич не обича да e сама. През последните
Коментари Харесай

Златка заби нов мачо, крие го от зли очи

Златка Димитрова никак не обича да e сама. През последните години плеймейтката прескача от връзка във връзка и не си дава отмора oт мъжете. Скоро след раздялата с бургаския фитнес инструктор Кирил Танев, тя стартира връзки с различен, с цел да натрие носа на някогашния.

„ Винаги диря любовта, не мога да пребивавам без нея. Тя ми дава ужасно доста мощ, стимулира ме, кара ме да се усмихвам, да минавам елементарно през сложни моменти. Тя е всичко за мен. Не обичам да съм сама, рядко оставам без мъж!”, разяснява Златка. И добавя, че настоящият й другар е по-висок от нея, добре комплициран и с атлетично тяло, само че отхвърля да разкрие детайлности за самоличността му.



Тя не желае да приказва повече за новото си гадже, тъй като се притеснява, че зложелателите ще я урочасат и още веднъж ще й донесат неприятен шанс в персоналния живот. Запознат обаче издават, че мъжът до плеймейтката се занимава с фитнес като някогашния й Кирил и е родом от Бургас.

В продължение на 2 години брюнетката поддържаше интимна връзка с треньора Танев, само че в този момент е мощно в обтегнати връзки с него. Говори се, че повода за раздялата им е невярност от негова страна. С днешна дата инструкторът има нова половинка, с която споделят освен общата си пристрастеност към спорта, само че и работят дружно.

Златка споделя, че ще разкрие повече за сегашния си ухажор, когато е сигурна, че връзката им ще просъществува още дълго във времето. „ Омръзна ми да съм първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот”, твърди плеймейтката.

Прави усещане, че от известно време Златка страни от светския живот и рядко се появява в светлините на прожекторите. Тя се реалокира от столицата в родния си град Бургас и твърди, че там се усеща доста по-спокойна. Атлетичната дама се е посветила на сина си и на огромната си пристрастеност – бодибилдинга, писа Уикенд.

Според осведомени Златка доста се страхувала от зложелатели, неприятна сила и уроки. Преди години тя загуби първото си дете в напреднала бременност и от този момент си внушила, че някой й е направил черна магия. Последвалите несполуки в любовта също си обяснявала по този метод. „ Сблъсквала съм се с доста неискрени хора! Много съм страдала и плакала!”, признавала е Димитрова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР