Златан Ибрахимович заяви, че ще продължи да играе за националния

...
Златан Ибрахимович заяви, че ще продължи да играе за националния
Коментари Харесай

Златан не се отказва: Ще играя колкото се може по-дълго за Швеция

Златан Ибрахимович съобщи, че ще продължи да играе за националния тим „ колкото се може по-дълго “, без значение от неуспеха на Швеция да се класира за Световното състезание в Катар.

40-годишният нападател на „ Тре Крунур “ влезе като запаса в заключителните 10 минути при провалянето от Полша с 0:2 в Хожов във вторник вечер. Ибра страда от травми през този сезон и ще бъде на 42 преди идващия огромен интернационален конгрес, на който може да вземе присъединяване – Евро 2024 в Германия.

„ Ще продължа колкото се може по-дълго. Няма да получите друг отговор просто тъй като не спечелихме този мач и не се класирахме за Световното състезание. Това се отнася както за националния тим, по този начин и за Милан “, показа офанзивният футболист на „ росонерите “ на конференция.

Ибрахимович се завърна в представителния отбор предходната година, откакто в началото беше прекратил кариерата си след Европейското състезание през 2016. Той има 120 мача и 62 гола за тима. Ибрахимович призна преди няколко дни, че към този момент има тяло на "възрастно момче ", само че изпитва "паника " от това да спре със спорта.

Zlatan Ibrahimovic to play on 'as long as possible' for Sweden
— TOI Sports News (@TOISportsNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР