Златан Ибрахимович продължава да впечатлява с темпото, с което се

...
Златан Ибрахимович продължава да впечатлява с темпото, с което се
Коментари Харесай

Ибра продължава с възстановяването, Моуриньо иска да го задържи

Златан Ибрахимович продължава да впечатлява с темпото, с което се възвръща от травмата, която получи по време на мача на Манчестър Юнайтед в Лига Европа против Андерлехт.

Шведският нападател бе освободен от " алените дяволи " през лятото, само че продължава да се труди въз основата на британския отбор и има, въпреки и най-малък късмет да остане в клуба до края на сезона.

35-годишният нападател разгласява видео, в което прави извършения за крайници за възобновяване на мускулатурата, а посланието към клипчето е типично в негов жанр: " Силата е нещо без надзор ".



В същото време мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо показа, че се надява на щастлива развръзка, която би му дала опция да работи още веднъж със Златан.

" Искахме да бъдем почтени и открити и да му дадем опция да вземе решение при положение, че желае да напусне. Така че нямаше нов контракт, само че има опция и време да намерения, почувства и реши, от своя позиция той желае да продължи да играе на най-високо равнище.

Той не искаше да се крие зад тази тежка травма. Не беше благополучен от метода, по който завърши сезона, несъмнено с първи европейски трофей, само че без да играе. Той желае да провокира себе си и да продължи да играе на най-високо равнище.

" Ако решението е да остане с нас и да реши до декември, тъй като не мисля, че може да играе преди декември, тогава за какво да не изчакаме подобен добър състезател, който дава толкоз доста?

Говорим, обменяме хрумвания, само че всичко е в ръцете на господин Уудуърд и сътрудника на Златан, само че решението се взима с играча ", сподели Моуриньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР