Златан Ибрахимович няма да играе за Швеция на световното първенство

...
Златан Ибрахимович няма да играе за Швеция на световното първенство
Коментари Харесай

Швеция ще е без Златан Ибрахимович на световното първенство

Златан Ибрахимович няма да играе за Швеция на международното състезание по футбол. Информацията беше оповестена дефинитивно от локалната федерация, откакто в последните седмици се повдигна тематиката за възможното завръщане на нападателя в тима.

Самият Ибрахимович подхрани спекулациите с мнения в своя характерен жанр. " Световно състезание без мен няма да е никакво международно, нали по този начин ", сподели той неотдавна. Той добави, че ще бъде в Русия, само че не посочи в каква роля.

" Говорих със Златан във вторник. Каза ми, че няма да промени решението си за националния тим - отговорът остава " Не ", съобщи мениджърът на шведския тим Ларс Рихт.

Опитният нападател неотдавна стартира ново предизвикателство в богатата си кариера. Шведът мина в " Лос Анджелис галакси ", като разтрогна контракта си с " Манчестър юнайтед ".

Ибрахимович е рекордьор за Швеция с 62 гола в 116 мача. Той се отдръпна от националния след отпадането от Евро 2016. След това от април 2017 година започнаха проблемите му с травми.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (48)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР