Зинедин Зидан продължава да е най-сериозният кандидат за треньорския пост

...
Зинедин Зидан продължава да е най-сериозният кандидат за треньорския пост
Коментари Харесай

Роналдо е ключът към привличането на Зидан

Зинедин Зидан продължава да е най-сериозният претендент за треньорския пост в Манчестър Юнайтед, само че французинът потвърди към този момент, че не е хапка за всяка уста. На „ Олд Трафорд “ обаче имат очаквания, че наличието на Кристияно Роналдо може да изиграе съществена роля в договарянията, съгласно Mirror.

Двамата пожънаха страховит триумф от дните си в Реал Мадрид и даже самоуверено можем да заявим, че са в основата на трите следващи трофеи от Шампионската лига сред 2016-2018 година

„ Червените дяволи “ за в този момент оцеляват някак с помощта на португалската суперзвезда, само че работата на Оле Гунар Солскяер наподобява съществено компрометирана, когато главният му голмайстор бъде опазен.

По всичко проличава Зидан има потребност от гаранции, че Роналдо ще остане след януари и ще му бъде дадена свободата да оформи състава по собствен облик и сходство, както стана в „ кралския клуб “.

Още един бонус е фактът, че Рафаел Варан също е в положителни връзки със „ Зизу “, а през лятото избра да Юнайтед, с цел да продължи кариерата си след „ златната епоха “ в Реал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР