Зимата все още не е тук, но, за да сме

...
Зимата все още не е тук, но, за да сме
Коментари Харесай

Най-модерните връхни дрехи тази зима

Зимата към момента не е тук, само че, с цел да сме сигурни, че ще я посрещенм в действителност уместно, ние към този момент мислим на какво палто да заложим за студените месеци от годината. Но, с цел да изберете най-подходящото за вас, е добре да се слушате освен стилните трендове, само че и да се съобразите с няколко съществени правила:

Повод

Едно от първите неща, за които би трябвало да помислите, е къде ще носите връхната дреха, на която се спрете. Дали ви би трябвало като допълнение към ежедневната визия, или ще го употребявате за публични мотиви?

Определяне на размера

Не забравяйте, че е евентуално да носите пуловери под палтото си, тъй че, в случай че се колебаете сред два размера, заложете на по-големия.

Дължина

Дължината на връхната дреха безспорно би трябвало да бъде съчетана и с височината на притежателката ѝ, тъй като дано си го кажем - колкото и съвършено решение за студените дни да е дългата до глезените връхна дреха, то тя не е най-хубавият избор за миньончетата.  

А ето и съответни модели връхни облекла, които ще бъдат същински шлагер тази зима: 

Каре, каре и отново каре

Палтото, решено в бежово-кафяво каре, ще е същински шлагер през този леден сезон. Карираното палто е една от най-универсалните връхни облекла. Подхожда както на стилно офис облекло, по този начин и на небрежна ежедневна визия.
                             

                             

Кожен тренчкот

Ако желаете връхна дреха, която хем да ви служи дълго време, хем да е настоящ тренд, заложете на тренч от велур или кожа. Кожата може да бъде естествена или изкуствена, а по отношение на цветовете – класическите черно и кафяво ще бъдат най-хубавият избор.

 
                             



Дълго до земята парка

Ето и една дреха, на която да заложите, в случай че търсите най-подходящият вид за всекидневието.
                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР