Зимата пак ни изненада! И въпреки че все още не

...
Зимата пак ни изненада! И въпреки че все още не
Коментари Харесай

Мъжки зимни якета с пух – най-избираният модел този сезон

Зимата отново ни изненада! И макар че към момента не е паднал бухнал сняг, към този момент се „ радваме “ на киша, дъждовни дни и изсъхнал мраз. Ето за какво е значимо да заложим на топли облекла. Те постоянно ни защищават от дъжд и изолират от студа, запазвайки температурата към тялото ни в най-приемливи граници. Освен комфортни и топли, обаче, не пречи и да изберем съвременни находки в звук със сезона, които ни карат да се усещаме добре в кожата си. Ето за какво ще Ви представим част от най-актуалните модели за годината.

Парката е част от по този начин настоящите модели, както при дамите, по този начин и при мъжете. Дали ще е от по-тънка или по-дебела материя, с качулка с пух или без - парката е доста комфортна поради многото джобове и място за предпазване, с което разполага. Шушляко-подобният материал в множеството случаи е водонепроницаем, а качулката държи главата и лицето допустимо най-топли. Допълнителната подплата и дължината защищават тялото, а истината е, че тези модели в никакъв случай не излизат от мода. Тънките капитонирани софтшел якета, които са доста сходни на парките, са извънредно комфортни за път. Освен, че пазят от вятър и са подобаващи за излет, разходка в парка или пътешестване, те имат едно голямо преимущество – компактни са. Леките шушлякови якета се сгъват извънредно елементарно и влизат във всеки куфар сполучливо, без да заемат доста място. Подходящи са за преходните сезони, само че могат и да се носят с елек върху тях за спомагателна отбрана.

Якетата от естествени материи като памук не са за подценяване. Освен че пазят топло, те разрешават на кожата ни да „ диша “. Подходящи за подготовка, разходка или излизане в града, памучната им материя спомага за терморегулацията. Тази материя е изключително устойчивa и на пране в домашни условия. Друга известна алтернатива са мъжките зимни якета с пух. Освен че топлят, всеки би изглеждал добре в тях. Снабдени с топъл и обемен заряд, най-често от гъши пух, който си топли и при най-сурови зимни условия, тези якета са извънредно качествени и издръжливи във времето. Модерните качулки също са обрамчени с гъши пух по ръба, а вътрешните и външните джобове още веднъж са огромно улеснение. Цветове като каки, тъмносиньо, яркочервено и горчица остават все по този начин настоящи и този сезон, а за феновете на класиката – постоянно може да заложите на черното или пък да разчупите с камуфлажен принт.

Якетата вид „ пилотски “ с втален контур, придават една по-различна колежанска и младежка визия мощно мечтана от всички мъже. Яките от овча кожа са извънредно забавен акцент, който изцяло замества потребността от качулка. По-младите господа могат да заложат на тях, защото се вършат и от водонепропускливи материи, запазващи топлината към тялото. Подходящи както за офиса, по този начин и за учебно заведение, ежедневни действия, пътешестване в планината или разходка край морето – може да бъде съчетано с доста разнообразни облекла в спортно-елегантен жанр, даже и през зимния сезон.

За да не Ви изненада зимата и да сте стилни и съвременни и този сезон, Ви предлагаме да разгледате настоящите оферти от Bolf. В електронния магазин ще откриете голямо многообразие от типове, цветове, форми и материи, подобаващи за сезона. За да се чувствате по едно и също време добре в кожата си и да бъдете предпазени от суровите метеорологични положения на открито, Ви предлагаме още в този момент да се снабдите с нещо топло и прелестно за носене. Можете да закупите настоящите модели, известни за сезон 2021-2022 на извънредно преференциални цени!

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР