Зейнеб Маджурова стартира нова рубрика в ефира на Тази сутрин.

...
Зейнеб Маджурова стартира нова рубрика в ефира на Тази сутрин.
Коментари Харесай

Зейнеб Маджурова с нова рубрика в "Тази сутрин" - първи гост утре ще бъде Йорданка Христова

Зейнеб Маджурова започва нова графа в ефира на " Тази заран ". Първи посетител в рубриката на следващия ден ще бъде огромната българска певица Йорданка Христова. Какви истории ще споделя още Зейнеб и с какви персони ще ни среща всеки петък - вижте какво показа пред водещите Биляна Гавазова и Златимир Йочев.

" След повече от двегодишна пауза се завръщам на дребния екран. Сама избрах да се отдръпва, тъй като родих момиченце, споделя се Мириан. Когато забременях, взех решението, че желая да се отдам на нея ", споделя Зейнеб.

" Предпочетох да се отдам качествено и пълноценно на тези доста значими моменти за нас, майките ", добавя тя.

" Зрителите да чакат непредвиденото всеки петък. Вече водим договаряния за изявленията с някои международни звезди ", разкрива Зейнеб.

" И нашите, и непознатите звезди са малко по-суетни. Винаги диря да направя изявленията, в които да изкарам допустимо най-интересното, тъй като за тях към този момент сме чували всичко. Именно такова изявление ми следва на следващия ден ", споделя тя.

" Първото ми изявление в рубриката е с дама, която е била за образец на доста генерации - огромната, неповторима и извънредно вълнуваща жена, майка и звезда Йорданка Христова на следващия ден ще бъде наш посетител. Мой посетител! ", не крие вълнението си Маджурова.

Зейнеб за пръв път сподели и фотоси от бременноста си в предаването.

" Щастлива съм - това в действителност е най-голямото благополучие ", споделя тя за майчинството.

" Работя в телевизия от 18-годишна и след двегодишна пауза малко стартира да ми липсва тази магия. Работата стартира да ми липсва още след първата година ", споделя тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР