Зендая направи няколко редки публични коментара за приятеля си Том

...
Зендая направи няколко редки публични коментара за приятеля си Том
Коментари Харесай

Зендая се гордее с кариерата на Том Холанд

Зендая направи няколко редки обществени коментара за приятеля си Том Холанд.

В взаимно изявление за Vogue и английския Vogue звездата похвали сътрудника си от " Спайдър-мен: Завръщане вкъщи " за метода, по който се е справил с нещата след излизането на кино лентата през 2017 година

" И двамата бяхме доста, доста млади, само че моята кариера към този момент някак си вървеше, а неговата се промени за една нощ. Един ден си дете и си в кръчмата с приятелите си, а на идващия ден си Човекът-паяк ", сподели тя. " Определено следих по какъв начин животът му се трансформира пред очите ми. Но той се оправи с това в действителност прелестно ".

Следващата роля на Холанд е в лондонската режисура на " Ромео и Жулиета " на Уест Енд, която е планувана за май. Зендая споделя, че " не може да се гордее с него повече ".

" Ще се опитам да видя колкото се може повече представления ", добави тя.

Макар че двойката е обвързвана от години, те са много затворени като двойка.

Изглежда това единствено е засилило интереса към тях, въз основа на историята, която Зендая показа за времето, когато двамата са били в Париж и са желали да посетят фамозния Лувър.

Според звездата от " Еуфория " те са били предизвестени да не го вършат и са им споделили: " Вече ви дебнат. Може да влошите нещата още повече. " По думите ѝ те въпреки всичко отишли, а фотосите им, на които преглеждат експонатите, обиколили обществените мрежи.

" Всъщност беше добре ", спомня си Зендая. " Просто някак свикваш с обстоятелството, че: О, аз също съм едно от тези творби на изкуството, които ще снимате. Просто би трябвало да си спокоен и да си живееш живота "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР