Земеделците отменят готвения протест. Това стана ясно след среща при

...
Земеделците отменят готвения протест. Това стана ясно след среща при
Коментари Харесай

Земеделците се отказаха от протеста

Земеделците анулират готвения митинг. Това стана ясно след среща при премиера Бойко Борисов с производителите, отрасловия министър Румен Порожанов и вносителя на противоречивия законопроект за горивата Емил Димитров-Ревизоро .

Ще бъдат събрани мненията на сектора и консенсусния текст ще бъде импортиран за разглеждане в пленарна зала. За да се приготви браншът за новите условия, текстовете се планува да влязат в действие от идната година.

Припомняме, предходната седмица земеделските производителите насрочиха митинг за на следващия ден, 3 април, поради промени в Закона за административното контролиране на стопански действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис . Земеделските производители упорстват да бъдат извадени от обсега на този закон.

 Комбайни и трактори потеглят към бензиностанциите на 3-ти април
Комбайни и трактори потеглят към бензиностанциите на 3-ти април

Земеделците " изтеглили късата съчка "

Земеделците са безапелационни, че те не са търговци, а ползватели на горива. Затова и нивомерите, които ще бъдат задължени да слагат за закупените и съхраняваните от тях горива за лични потребности, са непотребни , само че те ще костват на сектора 100 млн. лева

Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР