Земеделският министър Десислава Танева не може да говори по подобен

...
Земеделският министър Десислава Танева не може да говори по подобен
Коментари Харесай

Томислав Дончев смъмри Танева: Не трябва да говори така, но не бива и да подава оставка

Земеделският министър Десислава Танева не може да приказва по сходен метод, само че не трябва и да подава оставка, разяснява вицепремиерът Томислав Дончев за изтеклите преди ден записи. На тях министърката се чува да споделя на аграрни производители, че “не би трябвало да се хвалим какви сме измамници “, тъй като Брюксел може да спре парите по програмата “Обвързана поддръжка “.

" Дори в режим на прям диалог такива неща не се приказват от министър. От имитация пари не могат да се спрат. Но пари се стопират, когато има нарушаване ", изясни Дончев пред Нова телевизия. Той приема версията на Танева, че думите ѝ са извадени от подтекста.

“Когато дойдат европейските инспектори да те ревизират, е по-добре ти преди този момент да си разкрил грешките”, сподели Дончев.

Преди ден Десислава Танева сподели, че земеделското министерство прави доста повече инспекции и споделя цялата информация с Европейската комисия. По думите ѝ изтеклият запис в уеб страницата “Биволъ “ е политическа офанзива, само че не показа от кое място идва тя.

Министърката се обясняваше във вторник сутринта пред бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР