Земеделските производители, които протестират край Долни Богров, отправиха покана към

...
Земеделските производители, които протестират край Долни Богров, отправиха покана към
Коментари Харесай

Земеделците-протестъри канят Денков, Вътев и Деси Танева при тях

Земеделските производители, които стачкуват край Долни Богров, насочиха покана към премиера акад. Николай Денков, министъра на земеделието Кирил Вътев и ръководителя на парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева да дойдат на митинга им, с цел да обсъдят на място проблемите пред сектора и вероятните решения.

Това беше оповестено на митинга на земеделските производители, на които приказваха представители на 26-те браншови сдружения от Инициативния комитет на митингите.

Мария Степанчева, която беше определена от митинга за един от двамата посредници за диалозите, заяви, че заради задължения министър председателят се извинява, че не може да пристигна на митинга, само че ги канят с министъра на финансите в 15:00 ч. да излъчат контактна група, която да отиде в Министерския съвет за диалози.

Протестиращите оповестиха още, че след 14:00 ч. ще тръгнат към София без техниката, където ще продължи митингът им пред постройката на Министерския съвет. Там протестиращите ще могат да беседват и с Десислава Танева, беше обявено още на митинга, съобщи Българска телеграфна агенция.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР