Зеленски освободи предшественика на Умеров след обвиненията в корупция, отправени

...
Зеленски освободи предшественика на Умеров след обвиненията в корупция, отправени
Коментари Харесай

Зеленски възложи на новия министър на отбраната Умеров да увеличи доверието в неговото ведомство

Зеленски освободи предшественика на Умеров след обвиняванията в корупция, отправени към министерството в украински медии, най-много по отношение на публичните поръчки. Водещи анализатори са на мнение, че смяната няма да окаже фрапантно въздействие върху военните старания на Украйна.

 

Представяйки Умеров на висши военни и чиновници на защитата ден откакто Народното събрание утвърди назначението му, украинският водач дефинира цели за него, измежду които развиване на интернационалното съдействие и ориентиране на Украйна към участие в НАТО.

 

" Най-важното е, че имаме потребност от повече доверие. Доверие в решенията, които се вземат, доверие в публичните поръчки, които се правят, доверие в доставките ", безапелационен бе Зеленски.

 

По думите му в случай че са нужни промени за положителното на бойците, те следва да бъдат направени стремително.

 

" Нуждаем се от нова философия на отношението към украинските бойци: хората не са за еднократна приложимост ", акцентира президентът.

 

Припомняме, че 41-годишният Умеров размени Олексий Резников, който оказа помощ за обезпечаването на милиарди долари западна военна помощ след нашествието на Русия предходната година. Самият Резников не е бил упрекнат в подкупи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР