Зеленски идва по покана на Министерски съвет и това е

...
Зеленски идва по покана на Министерски съвет и това е
Коментари Харесай

Румен Христов: Очакваме Зеленски да направи изявление в българския парламент

Зеленски идва по покана на Министерски съвет и това е обикновено. Очакваме да посети българския парламент и да направи изказване пред депутатите, ще забележим дали натовареността му ще разреши това. Не чакам Радев да се срещне със Зеленски. Това съобщи пред Нова телевизия Румен Христов от ГЕРБ–СДС.

По думите му е авторитет за България, че украинският президент ще посети страната. Той разяснява и това, че Бойко Борисов се е отказал от имунитета си. „ Борисов не се е боял да остане без имунитет когато Гешев беше основен прокурор, години наред това беше реалност. Лидерът на ГЕРБ даже се отхвърляше от депутатското си място непринудено. Предвид, че имаш доста мнения и през днешния ден още веднъж беше импортирана декларация, Борисов сподели, че няма смисъл да се губи повече време и да се вършат циркове, се отхвърли от имунитета си, тъй като няма терзания “, разяснява той.

По думите му ГЕРБ-СДС изрично ще застане зад декларацията, с която България поддържа Украйна да е в НАТО. „ Щях да се учудя, в случай че Българска социалистическа партия я поддържа, тя гледа постоянно на изток към Кремъл. За тях сме членове на Европейски Съюз и НАТО единствено за облагите, само че не и да носим отговорност “, счита Христов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР