Зеленият дървен дракон ще вгорчи живота на четири зодии през

...
Зеленият дървен дракон ще вгорчи живота на четири зодии през
Коментари Харесай

Павел Глоба вещае истински кошмар за тези зодии в Годината на Зеления дървен дракон

Зеленият дървен змей ще вгорчи живота на четири зодии през идната година. Това оповестява авторитетният съветски астролог Павел Глоба в прогнозата си за 2024 година

По думите на експерта новата година за тях ще е повече от кошмарна. На всяка крачка ще се сблъскват с компликации, а опцията да изгубят всичко, е повече от действителна.

За благополучие, не всичко е изгубено и представителите на въпросните четири зодии могат да умилостивят признака на новата година и понижат загубите.

Ето на кои зодиакални знаци Зеленият дървен змей ще трансформира живота в пъкъл:

Овен

През 2024 година представителите на огнения знак ще се озоват като в огледало. През цялата 2023 година шансът е бил на тяхна страна, само че след 1 януари всичко ще се преобърне.

Овните ще се окажат в клопката на поредност от провали и неуспехи. Зеленият дървен змей ще им основава проблеми на всяка крачка.

Трудности ще зародят на работното място и могат да доведат до позорно уволняване. Финансовите загуби също няма да закъснеят. Овните ще затънат в задължения, които няма да могат да изплатят, а това ще докара до повреждане на връзките с другари и родственици.

Ще зародят проблеми и със здравето. Стресът и преумората ще навредят на физическото и прочувственото им положение.

Заради насъбраните проблеми представителите на знака могат да се затворят в себе. С сходни дейности обаче рискуват да изгубят половинката си.

Телец

На Телците ще им е извънредно мъчно през 2024 година. Зеленият дървен змей не ги харесва и ще им покаже това още през цялото време на годината. Те няма да имат шанс както на работа, по този начин и в персоналния живот.

Павел Глоба има вяра, че признакът на годината може да бъде умилостивен, в случай че Телците се отърват от неприятните си привички. Именно те, а не Съдбата, влекат представителите на знака към дъното.

" Без пресилване ще кажа: спрете, другояче 2024 година може да се окаже последната за вас ", споделя звездният специалист.

Везни

Въпреки че Драконът не ненавижда толкоз доста представителите на въздушния знак, няма да пропусне опцията да им се подиграе. Везните непрекъснато ще изпадат в нелепи обстановки и ще наподобяват като най-големите простаци. Подобни " драконови смешки " могат да доведат до тъжни последствия.

По думите на Глоба, господарят на годината ще се смили над тях, в случай че спрат да бъдат толкоз съществени и спрат да управляват всичко към себе си.

Везните ги чака сложна година. Периодът ще изисква от тях съществени избори, изключително в персоналния живот.

Първата половина на годината ще бъде сложна в професионалната сфера. Представителите на знака мъчно ще се осъществят на работното място.

От юни стартира интервал, в който ще стартират да се борят самите себе си. Резултатът от борбата може да бъде или мъчително спиране, или легализиране на връзката.

Козирог

За представителите на земния знак ще настъпи време на тестване. През 2024 година Козирозите би трябвало да са готови за въздържание и всевъзможни ограничения. Павел Глоба им предлага да бъдат търпеливи: интервалът ще се проточи и може да продължи повече от две години, написа jenata.blitz.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР