Зелени Балкани участваха като партньори на голяма международна конференция посветена

...
Зелени Балкани участваха като партньори на голяма международна конференция посветена
Коментари Харесай

Зелени Балкани партнираха на голяма международна конференция за климата

Зелени Балкани участваха като сътрудници на огромна интернационална конференция отдадена на климата. Climate Change Summit се организира на 4 и 5 октомври 2022 година в Букурещ.

Над 50 лектора, измежду които политици, обществени и цивилен водачи, както и повече от 500 експерти, учени, бизнесмени и бизнес водачи потърсиха дружно решения на климатичните провокации, пред които сме изправени на европейско и районно равнище.

„ Големите провокации изискват смели и бързи дейности, по тази причина взехме решение да станем партньории даподкрепим задачите на конференцията ипопуляризирането на посланията й, “ показа Елена Стоева,ръководител на план " Натура 2000 в България - Нови Хоризонти ".

Пред Дарик радио тя изясни, че е належащо надълбоко осъзнаване във всеки един от нас, че в случай че желаем добруването на децата си и на бъдещите генерации, се изискват доста съществени промени в нашите наследени привички. Тези промени би трябвало да станат незабавно, в случай че не желаеме едно нежелано и апокалиптично бъдеще, безапелационна е Елена Стоева.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР